Schoolfeest

Ons DJ team bestaat uit een aantal zeer ervaren DJ talenten, die speciaal voor ons elk schoolfeest verzorgen. Wij hebben een zeer uitgebreide lichtshow, een videoshow, een SMS-chat en een krachtige lasershow.

Spectaculair schoolfeest!

We veranderen elke ruimte in korte tijd in een echte dancing en zorgen voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Onze DJ’s draaien alle gewenste muziekstijlen, zoals bijvoorbeeld jumpstyle, R&B , bubbling, top 40, trance en house. Mochten jullie op school zelf een goede DJ hebben dan is het natuurlijk ook mogelijk dat wij samen de muziek verzorgen of alleen het licht en/of geluid verzorgen.

  • Bruiloft met DJ
  • DJ huren prijzen
  • DJ huren voor feest
  • Feest SKYFLY

Onze klanten aan het woord

Kennismaken?

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Contactgegevens

Feest informatie

Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Patrick, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Demo bezoeken?

Wil je een demoshow bijwonen om zelf te ervaren hoe een SKYFLY-feestje eruit kan komen te zien? Kom dan zaterdag 17 februari op onze Weddingday Sensation.

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×