Ontzorg uw bedrijfsfeest met SKYFLY

Ook voor jouw bedrijfsevenement is SKYFLY de juiste partner. Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau jouw bedrijfsfeest, corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, DJ Workshop, special effects, bedrijfspresentatie, opening van een bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel.

In de stijl van uw organisatie

Hip, trendy of toch meer klassiek, dankzij de toepassing van LED verlichting in al onze producten werken wij niet alleen duurzaam maar kunnen wij ook jouw huisstijl en/of themakleur in de styling terug laten komen. Wanneer je een passende oplossing zoekt voor de opluistering van jouw gelegenheid, bespreken wij graag jouw wensen in een persoonlijk gesprek met. Een extra sfeervol feest organiseren? Kies dan voor SKYFLY Live. In de basissamenstelling bestaat SKYFLY Live uit een DJ met saxofonist en zangeres.

Onze klanten aan het woord

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

 

Contactgegevens

Feest informatie

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Win een GRATIS bruiloft show!

Trouwplannen? Doe mee met onze winactie en win een GRATIS DJ show met extra sfeeropties met een totaalwaarde van €950,-!

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×