DJ workshop

Leuk en leerzaam én een keer iets anders dan gebruikelijk. Dat is een DJ Workshop van SKYFLY. De perfecte aanvulling voor jouw zakelijke evenement of invulling van jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Onder de bezielende leiding van een ervaren SKYFLY DJ, laten we jouw medewerkers of gasten hun eerste stappen zetten achter de CD-draaitafels.

Wat leren jullie allemaal?

We leren iedereen de beginselen van het DJ-vak. Je leert werken met de apparatuur, zoals CD-spelers, DJ mixer, maar eventueel ook onze Touch DJ. Ook leer je alles over de opbouw van de set (platenkeus, sfeer en het leren aanvoelen van je publiek). Timen, de juiste intro’s en de juiste outro’s kiezen, mixen: de fijne kneepjes van het DJ-vak!

Als jouw evenement is gekoppeld aan een feest dan krijgen de nieuwe DJ’s in spe natuurlijk de gelegenheid om ’s avonds hun skills te laten horen aan het publiek. Wil je meer weten over de DJ Workshop? Neem gerust contact met ons op.

  • Muziek op je bruiloft
  • Drive in shows
  • drive in show huren

Onze klanten aan het woord

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

 

Contactgegevens

Feest informatie

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Win een GRATIS bruiloft show!

Trouwplannen? Doe mee met onze winactie en win een GRATIS DJ show met extra sfeeropties met een totaalwaarde van €950,-!

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×