Kerstborrel met DJ of live muziek

De kerstborrel is een bedrijfsfeest waar men in veel organisaties vaak reikhalzend naar uitkijkt! Gezellig met z’n allen in feestelijke kerstsfeer terugblikken op het afgelopen jaar onder het genot van een lekker drankje. Extra sfeer toebrengen? Laat je kerstborrel organiseren door SKYFLY! Of je nu kiest voor achtergrondmuziek of een spetterende DJ, gegarandeerd dat het een feestje wordt!

Feestelijke kerstborrel

Met onze exclusieve kerstborrel DJ shows zorgen wij voor een geslaagde kerstborrel voor jou en jouw collega’s. Onze DJ’s zetten een feestelijke show neer die past bij de tijd van het jaar. Desgewenst nemen we live muzikanten mee voor nét dat beetje extra beleving. SKYFLY heeft contacten met verschillende ervaren professionals in muziek en entertainment. Wat te denken van een saxofonist die meespeelt met de nummers die de DJ speelt? Of een zangeres die een aantal bijzondere kerstliedjes te gehore brengt? Er is veel mogelijk!

  • Bedrijfsborrel
  • Kerstborrel dj
  • Verjaardag
  • drive in show huren
  • bruiloft dj nijmegen

Onze klanten aan het woord

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

 

Contactgegevens

Feest informatie

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Win een GRATIS bruiloft show!

Trouwplannen? Doe mee met onze winactie en win een GRATIS DJ show met extra sfeeropties met een totaalwaarde van €950,-!

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×