Personeelsfeest

Heb jij samen met jouw collega’s iets te vieren? Jouw bedrijf of afdeling heeft een belangrijke zakelijke mijlpaal behaald? Je wilt vanuit het oogpunt van teambuilding jouw personeel eens in een feestelijke setting bij elkaar brengen? Of staat het jaarlijkse personeelsfeest voor de deur en wil je verzekerd zijn van een topavond?

Swingend personeelsfeest

Denk dan eens aan een show van SKYFLY. Onze DJ maakt van ieder personeelsfeest geheid een swingende avond. Ongeacht de omvang of samenstelling van jouw organisatie. Onze DJ voelt de wensen van de feestgangers perfect aan en stemt zijn muziekkeuze daar op af. Heb je bepaalde muzikale wensen, wil je graag een feest met muziek uit een bepaald tijdvak of juist een mooie opbouw in de avond? Alles is mogelijk. Wij gaan graag met om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Bruiloft DJ
  • Bruiloft muziek
  • DJ huren voor feest

Paint party en andere thema's

Paint party
Bestaat jouw team vooral uit jonge mensen? Organiseer een paint party! Al een tijd populair in de VS, maar inmiddels ook in Europa helemaal hot. Een dansvloer vol in wit geklede mensen die helemaal uit hun dak gaan terwijl ze van alle kanten – en door elkaar – worden besproeid met fluorescerende verf. Blacklights rond de dansvloer zorgen voor een fantastisch visueel effect.

Spectaculair feest voor jouw organisatie
Past een paint party niet helemaal bij jouw organisatie – of twijfel je daarover – dan kan SKYFLY je adviseren over andere themafeesten en DJ-shows. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende doelgroepen en weten hoe we een spectaculair feest moeten organiseren terwijl toch iedereen zich op zijn plek voelt.

Onze klanten aan het woord

Kennismaken?

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Contactgegevens

Feest informatie

Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Patrick, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Demo bezoeken?

Wil je een demoshow bijwonen om zelf te ervaren hoe een SKYFLY-feestje eruit kan komen te zien? Kom dan zaterdag 17 februari op onze Weddingday Sensation.

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×