Fifteen – Amsterdam

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften mogen voorzien van lekkere muziek bij Fifteen in Amsterdam. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s altijd positieve ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Wist je al dat restaurant Fifteen sinds 2008 officiele trouwlocatie van de gemeente Amsterdam is? Sindsdien heeft Fifteen in Amsterdam al voor vele gelukkige bruidsparen als trouwlocatie gediend. Enkel een ceremonie voor een klein gezelschap of een groot feest met liveband: het is allemaal mogelijk! Door de unieke ligging aan het IJ kan je zowel gebruik maken van het terras als het restaurant. Daarnaast kan er vlakbij Fifteen aangemeerd worden per boot wat de mogelijkheid biedt om per boot te arriveren.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Fifteen – Amsterdam

Jollemanhof 9
1019 GW, Amsterdam
http://www.fifteen.nl/
+31(0)20 509 5015

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×