Grachtenatelier – Utrecht

Nog op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feest? SKYFLY heeft goede ervaringen met het GrachtenAtelier in Utrecht. De mooie feestzaal maakt dat we hier al vele feestjes gevierd hebben. Liever zelf verder zoeken? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Het GrachtenAtelier bevindt zich op één van de meest sfeervolle en romantische plekjes in Utrecht, namelijk aan de Oudegracht. Onze werfkelder is vanwege haar ligging en inrichting de perfecte locatie om elkaar het ja-woord te geven.

Het GrachtenAtelier biedt verschillende mogelijkheden aan om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Zo kunnen jullie bij het GrachtenAtelier elkaar het ja-woord geven, maar kunnen jullie ook terecht voor de receptie of een huwelijksdiner. Alles is mogelijk. Het GrachtenAtelier zal ervoor zorgen dat jullie dag volledig naar wens zal verlopen.

 

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Grachtenatelier – Utrecht

Oudegracht 185
3511 NE , Utrecht
[email protected]
http://www.grachtenatelier.nl
0681013989 / 0626382951

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zaterdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×