Lommerrijk – Rotterdam

De DJ’s van SKYFLY hebben al vele bruiloften gevierd op het water bij Lommerrijk in Rotterdam. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Bruiloft bij Lommerrijk

Trouwen in Rotterdam-  aan het water-  is een ware droom voor vele bruidsparen. Kiest u voor Lommerrijk als trouwlocatie, dan komt deze droom uit dankzij de prachtige ligging aan de Bergse Plas in Hillegersberg.

Bruid en bruidegom kunnen bovendien letterlijk in het huwelijksbootje stappen bij Lommerrijk. Onze Salonboot neemt het bruidspaar graag mee voor een tochtje over de plas.

Lommerrijk is aangesloten bij de Nederlandse Trouwbranche Organisatie en wij zijn er bijzonder trots op dat wij het keurmerk Trouwen mogen dragen.

Lommerrijk officiële trouwlocatie
Sinds april 2004 is Lommerrijk aangewezen door de Deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek als de enige officiële trouwlocatie in deze deelgemeente. In verband met een langdurige renovatie van het Gemeentehuis is er naar een waardig alternatief gezocht om de mogelijkheid voor het trouwen in deze mooie deelgemeente te behouden. De keuze is gevallen op de Terraszaal van Lommerrijk.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Lommerrijk – Rotterdam

Straatweg 99
3054 AB, Rotterdam
[email protected]
http://www.lommerrijk.nl/
010 422 00 11

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Kijk lekker rond!

Mocht je wat willen weten stuur dan een bericht per mail, WhatsApp of bel ons eens op.

Neem contact met ons op
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×