Rosarium – Amsterdam

Nog op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bruiloftsfeest? SKYFLY heeft betrouwbare ervaringen met het Rosarium in Amsterdam. De luxe en trendy zalen van het complex maakt dat we hier al vele evenementen hebben gehad. Liever zelf verder zoeken? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Rosarium is een officiële trouwlocatie en belooft u de mooiste dag van uw leven, nog dat extra beetje glans te geven. De groene omgeving van Rosarium biedt een uitstekende achtergrond voor een huwelijk. Zo kan de ceremonie worden gehouden in één van onze parkzalen waar u adembenemend zicht heeft op de rozentuin, een goed glas wijn worden geheven tijdens de receptie in onze sfeervolle winebar, een uitgebreid en smaakvol diner worden genuttigd in het restaurant en vervolgens afgesloten worden met een spetterend huwelijksfeest. Het Rosarium neemt al uw zorgen uit handen zodat u kan genieten van de zojuist bezegelde liefde.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Rosarium – Amsterdam

Amstelpark 1
1083 HZ, Amsterdam
[email protected]
http://www.rosarium.net

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Kijk lekker rond!

Mocht je wat willen weten stuur dan een bericht per mail, WhatsApp of bel ons eens op.

Neem contact met ons op
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×