Ross Lovell

Trouwen bij Ross Lovell

Nog geen geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft? SKYFLY raadt u Ross Lovell sterk aan! Een van de bijzondere locaties waar wij graag komen. Is dit niet wat je zoekt? Kijk dan nog even verder want waar je ook voor kiest, wij komen met alle plezier langs.

Trouwen in Rijsoord

Wat is er mooier dan in een romantische omgeving je trouwdag vieren? Door de unieke ligging van ons historische pand zijn ze de ideale plek voor de mooiste dag van uw leven. De gemeente Ridderkerk heeft Ross Lovell officieel benoemd tot trouwlocatie, ofwel ‘Huis der Gemeente’, dus kunt u van de huwelijksceremonie tot en met een volledig feest bij hen terecht. Ross Lovell denkt graag met u mee om uw trouwdag een onvergetelijk dag te laten zijn.
Nieuwsgierig geworden en wilt u uw trouwdag in Ross Lovell overwegen? Bel 0180-420 996 en maak een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen ze alle tijd om jullie ideeën en wensen te vertalen naar een onvergetelijke dag.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!


  Heldere all-in prijzen

  Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

  Bekijk prijzen
  Persoonlijke kennismaking
  Altijd Back-up DJ's
  Persoonlijk contact met DJ
  Heldere all-in prijzen
  DJ's door heel NL
  donderdag
  1

  Hallo! Kan ik je verder helpen?

  Ik ben Patrick, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

  Demo bezoeken?

  Wil je een demoshow bijwonen om zelf te ervaren hoe een SKYFLY-feestje eruit kan komen te zien? Kom dan zaterdag 17 februari op onze Weddingday Sensation.

  Schrijf je snel in!
  Nieuw Inloggen
  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×