Avondfeest

De kroon op je huwelijksdag is een knallend avondfeest. En dat is precies waar SKYFLY in is gespecialiseerd. Een DJ van SKYFLY is van alle muzikale markten thuis. Jullie wensen staan centraal! Dus zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Hebben jullie een themafeest in gedachten? Wil je dat jullie gasten verzoeknummers mogen aanvragen of laat je de keuze voor de feestmuziek aan de DJ over? Wat je ook kiest: wij zorgen voor een volle dansvloer! Vanaf de openingsdans tot in de late uurtjes.

 .. aangevuld met live entertainment…

De saxofonist laat zijn eerste noten meeschallen met de bruiloft DJ, eventueel aangevuld door een zangeres. Een siddering gaat door het publiek op de dansvloer. Party in optima forma! Wie het ooit heeft meegemaakt weet hoe gaaf dit is: een live muzikant of band die meespeelt met de DJ. SKYFLY heeft een uitgebreid netwerk van muzikanten, zangers en zangeressen met wie we al jaren veel succes boeken op bruiloftsfeesten.

.. en een schitterende show…

SKYFLY is naast muziek gespecialiseerd in lichtshows en extra sfeerelementen. LEDzuilen, LED sfeerverlichting zoals LEDuplights, een lichtgevende dansvloer, een digitaal gastenboek, een nevelmachine of zelfs confetti shooters als Party Starter: je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al eens gedaan. Kijk hier voor de mogelijkheden om van jouw bruiloftsfeest iets echt bijzonders te maken. En neem rustig contact op als je wensen hebt die wij nog niet vermeld hebben, want de kans is groot dat we het toch kunnen verzorgen.

.. met een keurmerk van de brancheorganisatie

De DJ-shows van SKYFLY zijn als eerste in Nederland gecertificeerd door De Nationale Trouwbranche Organisatie (NTBO) met het keurmerk trouwen. Zonder teveel in details te treden – die kun je hier nalezen – betekent dit dat wij door hen worden beoordeeld als professioneel, betrouwbaar en innovatief.

Demo/kennismaking

We kunnen ons voorstellen dat je bij het organiseren van je huwelijksfeest niet over één nacht ijs gaat. Want we kunnen je wel vertellen dat we hele goede shows leveren voor jullie feest: het is beter om het zelf eens te ervaren toch? Daarom houden we met regelmaat demoshows waar we je kennis laten maken met alle elementen die SKYFLY te bieden heeft. Tijdens de demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door en geven we een korte presentatie van onze show. Klik hier voor een agenda en meer informatie over onze demoshows.

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

29juni 2017

Showroom Hengelo

12juli 2017

Kennismakingsavond Amsterdam

13juli 2017

Kennismakingsavond Arnhem-Veenendaal

13juli 2017

Kennismakingsavond Den Haag – Nootdorp

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×