Avondfeest

De kroon op je huwelijksdag is een knallend avondfeest. En dat is precies waar SKYFLY in is gespecialiseerd. Jullie wensen staan centraal! Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Hebben jullie een themafeest in gedachten? Wil je dat jullie gasten verzoeknummers mogen aanvragen of laat je de keuze voor de feestmuziek aan de DJ over? Wat je ook kiest: wij zorgen voor een volle dansvloer! Vanaf de openingsdans tot in de late uurtjes.

Live entertainment

Wie het ooit heeft meegemaakt weet hoe gaaf dit is: een live muzikant of band die meespeelt met de DJ. SKYFLY heeft een uitgebreid netwerk van muzikanten, zangers en zangeressen met wie we al jaren veel succes boeken op bruiloftsfeesten. SKYFLY is daarnaast gespecialiseerd in lichtshows en extra sfeerelementen: LED zuilen, LED sfeerverlichting, een lichtgevende dansvloer, een digitaal gastenboek, een nevelmachine of zelfs confetti shooters als party starter.

  • Dj bruiloft
  • Muziek bruiloft
  • Bruiloft muziek
  • Muziek op je bruiloft
  • DJ huren prijzen

NTBO keurmerk

De DJ shows van SKYFLY zijn als eerste in Nederland gecertificeerd door De Nationale Trouwbranche Organisatie (NTBO) met het keurmerk trouwen. Zonder teveel in details te treden betekent dit dat wij door hen worden beoordeeld als professioneel, betrouwbaar en innovatief.

 

Onze klanten aan het woord

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

 

Contactgegevens

Feest informatie

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Win een GRATIS bruiloft show!

Trouwplannen? Doe mee met onze winactie en win een GRATIS DJ show met extra sfeeropties met een totaalwaarde van €950,-!

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×