Ceremonie

Ceremonie

Muziek is van groot belang bij iedere trouwerij. En dat geldt echt niet alleen voor het feest. Juist ook de huwelijksceremonie geef je helemaal jullie eigen touch met de muziek die bij jullie past.
Er zijn verschillende momenten in de ceremonie van een bruiloft die traditioneel met muziek worden opgeluisterd, elk met hun eigen sfeer en emotie:

  • terwijl de gasten hun plaats in de zaal opzoeken (prelude)
  • als jullie de zaal binnenkomen op weg naar de trouwambtenaar (processie)
  • tijdens het tekenen van de akte (ceremonie)
  • als jullie de zaal verlaten (recessie)
  • terwijl de gasten de zaal verlaten  (postlude)

Maar er zijn meer momenten te bedenken waar bruiloft muziek een rol kan spelen. Misschien willen jullie gezamenlijk een ritueel uitvoeren – kaarsen aansteken bijvoorbeeld – en daar ‘jullie liedje’ bij laten spelen. Of een ode brengen aan de vader van de bruid die zijn dochter weggeeft. Je gasten verassen met een nummer dat het verhaal van jullie relatie vertelt. Je kan het zo origineel maken als je zelf wilt.

Bruiloft entertainment

SKYFLY heeft ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen van muziek op bruiloften. Of je nou kiest voor een feestelijke, romantische of officiële ceremonie: SKYFLY weet wat er komt kijken bij het spelen van muziek die de juiste sfeer creëert en kunnen je helpen met advies. Want niet elk muziekstuk is even geschikt voor ieder onderdeel van de ceremonie. En niet alle muziek past bij elke trouwlocatie. In overeenstemming met jullie wensen bereiden we de ceremonie voor en wordt vervolgens alles tot in de puntjes geregeld. SKYFLY snapt dat de trouwceremonie één van de belangrijkste momenten in jullie leven is en wij leveren de kwaliteit die daar bij hoort.

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

29juni 2017

Showroom Hengelo

12juli 2017

Kennismakingsavond Amsterdam

13juli 2017

Kennismakingsavond Arnhem-Veenendaal

13juli 2017

Kennismakingsavond Den Haag – Nootdorp

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×