DJ met live artiest

Een live artiest bij het optreden van de DJ: deze originele combinatie brengt extra sfeer naar elk feest. We kunnen een speciale show voor je samenstellen waarbij we onze platen opleggen met verschillende live artiesten ter ondersteuning: DJ met zangeres, DJ met band, DJ met keytar, DJ met saxofonist, DJ met gitarist, DJ met… zeg het maar, we helpen je graag verder!

DJ met saxofonist

De DJ zet een nummer op en de saxofonist improviseert warme, jazzy en funky melodieën. DJ met saxofonist is een prachtige aanvulling op jullie feest.Een saxofonist of ander live muziek bij het optreden van de DJ: deze originele combinatie brengt extra sfeer naar het feest. De saxofonist kan improviseren in verschillende muziekstijlen, van jazz, funk en blues tot trance, minimal, lounge en zelfs hiphop. Een DJ met saxofonist is niet de enige combinatie die SKYFLY biedt. SKYFLY biedt verschillende DJ Shows voor bedrijfsevenementen en bruiloften. Wil je zelf eens ervaren hoe dat is? Kom naar een van de demonstratie-avonden. Is een DJ met zangeres zelfs nog iets te gewoontjes? Geen enkel probleem! Alles is mogelijk!

  • Jubileum

DJ met zangeres

Heb je ooit een DJ met zangeres overwogen? Het geeft jouw feestje nét dat beetje extra sfeer. Bij SKYFLY bieden we deze unieke combinatie. We hebben contacten met verschillende zangers en zangeressen. De toevoeging van een zanger(es) creëert vaak een unieke en gezellige sfeer. Is een DJ met zangeres niet helemaal wat je zoekt? Een DJ is ook heel goed te combineren met een live artiest als DJ met saxofonist, gitarist, band, noem maar op. We helpen je graag!

Onze klanten aan het woord

Contactgegevens

Feest informatie

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zaterdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×