Receptie

Receptie

Het jawoord is gegeven. Jullie zijn nu officieel man en vrouw. Van harte gefeliciteerd! Nu is het tijd om de taart aan te snijden,  felicitaties en cadeaus in ontvangst te nemen en te proosten met familie, vrienden, buren, collega’s en kennissen. Wat leent zich daarvoor beter dan een receptie?

Geen saaie receptie

Recepties hebben de reputatie een beetje stijf en saai te zijn. Maar dat is absoluut ten onrechte. Een bruiloftsreceptie kun je zo bijzonder en feestelijk maken als je zelf wil. De bruiloft dj’s van SKYFLY kunnen je daarbij helpen. Kies je voor een traditionele receptie waarbij jullie – en wellicht jullie ouders – felicitaties in ontvangst nemen? Dan is het fijn dat er feestelijke achtergrondmuziek wordt gedraaid. Of kies je voor een meer informele setting waarbij jullie zelf de zaal rond gaan om alle gasten te bedanken voor hun komst? Slim gekozen muziek breng je iedereen in een ongedwongen sfeer. Muziek geeft je ook de mogelijkheid om speciale momenten aan te kondigen en te omlijsten. Het openen van het buffet of het aansnijden van de taart bijvoorbeeld.

Ook als jullie van het gebaande pad afwijken en voor een bijzonder thema kiezen kan SKYFLY dat met muziek ondersteunen. Waarom zou je niet voor een tropical huwelijksreceptie gaan met cocktails en tropische hapjes? Of een mediterrane tuin-receptie in de openlucht  met tapas en cava? Het is jullie feest! Graag overleggen we met jullie over je wensen en helpen we je met suggesties en ideeën.

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

29juni 2017

Showroom Hengelo

12juli 2017

Kennismakingsavond Amsterdam

13juli 2017

Kennismakingsavond Arnhem-Veenendaal

13juli 2017

Kennismakingsavond Den Haag – Nootdorp

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×