Receptie

Het ja-woord is gegeven en jullie zijn nu officieel man en vrouw. Van harte gefeliciteerd! Nu is het tijd om de taart aan te snijden, felicitaties en cadeaus in ontvangst te nemen en te proosten met familie, vrienden, buren, collega’s en kennissen. Wat leent zich daarvoor beter dan een receptie?

Receptie naar jullie wens

Recepties hebben de reputatie een beetje stijf en saai te zijn. Maar dat is absoluut ten onrechte. Een bruiloftsreceptie kun je zo bijzonder en feestelijk maken als je zelf wil. De bruiloft DJ’s van SKYFLY kunnen je daarbij helpen. Kies je voor een traditionele receptie waarbij jullie – en wellicht jullie ouders – felicitaties in ontvangst nemen? Dan is het fijn dat er feestelijke achtergrondmuziek wordt gedraaid. Of kies je voor een meer informele setting waarbij jullie zelf de zaal rond gaan om alle gasten te bedanken voor hun komst? Slim gekozen muziek breng je iedereen in een ongedwongen sfeer. Muziek geeft je ook de mogelijkheid om speciale momenten aan te kondigen en te omlijsten. Het openen van het buffet of het aansnijden van de taart bijvoorbeeld.

  • Verjaardag
  • Bedrijfsborrel
  • Bruiloft DJ Spanje

Kies een eigen thema!

Ook als jullie van het gebaande pad afwijken en voor een bijzonder thema kiezen kan SKYFLY dat met muziek ondersteunen. Waarom zou je niet voor een tropical huwelijksreceptie gaan met cocktails en tropische hapjes? Of een mediterrane tuin-receptie in de openlucht  met tapas en cava? Het is jullie feest! Graag overleggen we met jullie over je wensen en helpen we je met suggesties en ideeën.

Kennismaken?

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Contactgegevens

Feest informatie

Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Kijk lekker rond!

Mocht je wat willen weten stuur dan een bericht per mail, WhatsApp of bel ons eens op.

Neem contact met ons op
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×