DJ verjaardagsfeest

Hoera! Jarig zijn betekent een feestje! En wat is er nou feestelijker dan een DJ verjaardagsfeest? Word je 25, 30 of 50 jaar? Of bereik je een hele andere leeftijd die het vieren waard is? Kies je voor een DJ verjaardagsfeest van SKYFLY, dan kies je je eigen stijl! Wij stellen de perfecte mix samen aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Gegarandeerd een volle dansvloer en een dag om nooit meer te vergeten!

DJ verjaardagsfeest vanaf 595 euro!

Geen verjaardagsfeest is hetzelfde, en ook de voorkeuren voor een DJ show liggen vaak sterk uiteen. Dit maakt dat de prijzen voor een DJ bij SKYFLY ook verschillend kunnen zijn. Op zoek naar een top DJ voor een lage prijs? Een DJ verjaardagsfeest is al vanaf EUR 595,00 te boeken! Het grote voordeel aan SKYFLY is dat we werken met heldere all-in prijzen. Zo kom je achteraf niet met extra onvoorziene kosten te zitten en kun je meteen een DJ huren voor je feest!

Een DJ verjaardagsfeest in jouw eigen achtertuin!

Dankzij onze ervaren allround DJ’s, die feilloos de (muziek)wensen van jong en oud aanvoelen en onze sfeervolle lichtshow zorgt SKYFLY altijd voor de juiste sfeer op jouw DJ verjaardagsfeest! En ook qua locatie zijn wij erg flexibel. Onze drive-in shows zijn ook zeer geschikt voor kleinere locaties en passen zelfs in een huiskamer of in een achtertuin! Willen jullie eerst zelf een demonstratie bijwonen voor je kiest voor een DJ verjaardagsfeest? Kom dan langs tijdens één van onze demo’s.

Enthousiast? 

Uiteraard staan wij graag voor jullie klaar om een geschikte DJ te vinden, zodat het feest gegarandeerd onvergetelijk wordt! Zijn jullie op zoek naar de perfecte DJ voor op jouw verjaardagsfeest? Geef dan snel je wensen door, want een DJ boeken doe je bij SKYFLY. Neem direct contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend de mogelijkheden en bijbehorende prijzen kunnen bespreken.

Kennis maken?

Wij ontmoeten u graag

Kennis maken?

Dj Huren? We komen graag met je in contact. Je kan ook een van onze kennismakingsavonden bezoeken om zelf te ervaren wat SKYFLY verstaat onder entertainment.

DJ verjaardagsfeest

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×