Wat kan een bruidspaar verwachten? Wat iedereen eigenlijk wilt, een feest om nooit te vergeten. De gasten en bruidspaar maken het feest samen met de DJ. Als DJ ben je hier wel afhankelijk van en daar doe ik alles aan om dit te bewerkstelligen. Veel gaat zitten in een goede voorbereiding en up to date zijn met de laatste nummers. Ik zoek op het feest de grenzen op (binnen het opgegeven genre) met als 1 doel dat je niet stil kan blijven staan op de dansvloer. Daarnaast ben ik de huis-DJ van Vitesse Arnhem, dus ben een echte allround DJ en sta ook vaak op andere feesten.

Reviews van DJ Jan WIllem

10/10

| 2 reviews

Marlieke & Mark

16 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

“Je hebt feesten en je hebt feesten en jullie hadden echt een knalfeest!' Vanaf het eerste contact waren we enthousiast en voelden we ons verzekerd van een goed en mooi feest! Het contact vooraf was goed, de dj-booth was super gaaf, de lichtshow was fantastisch en de dj was een topper en zag er ook gestyled uit! Geen moment was de dansvloer leeg en elk nummer was een succes. Fijn ook dat de dj zelf ook heerlijk los ging en mee feestte! Het was top en we hebben ultiem genoten! Bedankt! En uhm… We zien jullie snel, want we hebben vrienden van ons enthousiast gemaakt dus zij hebben binnenkort ook een knalfeest van SkyFly.

Lees meer/minder

Guido en Helen

01 april 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Alles leuk, goed en prettig feest. We hebben ons zeer goed vermaakt, mooie avond. Prima overleg van begin tot het eind. Jan Willem is een zeer goede DJ en heeft de verzoeknummers en interactie met de gasten super opgepakt. Ook aan de dresscode heeft DJ Jan Willem zich prima gehouden!

Lees meer/minder
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Kijk lekker rond!

Mocht je wat willen weten stuur dan een bericht per mail, WhatsApp of bel ons eens op.

Neem contact met ons op
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×