Norbert begon zijn muzikale carrière tijdens zijn studie op school en net als vele anderen was het voor hem een hobby die al snel de overhand nam. Zijn DJ carrière nam een vogelvlucht en al zeer snel draaide hij in de grootste Nederlandse clubs als Marcanti , Hemkade en Lexion. Hij ontwikkelde zichzelf als een getalenteerde producer en DJ, terwijl hij draaide met DJ’s als Marco V, Cor Fijneman, DJ Jean en DJ Chuckie.
Norbert draaide vervolgens ook op het wereldberoemde Dance Valley. Hier draaide hij samen met o.a. Ferry Corsten, Sander van Doorn, Sidney Samson, Paul van Dyk en Carl Cox. Ook nam Norbert deel aan de Trance Energy Masterclass naast Mark Norman , Marcel Woods en Ronald Molendijk.
Hij vervolgde hierna zijn weg en deed shows in binnen en buitenland met o.a. Hardwell, Nicky Romero, Ummet Ozcan, Judge Jules, Marcel Woods en vele anderen. Onlangs stond hij nog op het podium met Faithless.
Naast zijn vele boekingen in de clubs en op festivals, heeft hij ook ruim 10 jaar ervaring opgebouwd als allround DJ op vele huwelijken, jubileums, bedrijfsfeesten en exclusieve prive feesten in binnen en buitenland. Hij draaide o.a. op de bruiloft van Jennifer Ewbank, op verschillende bedrijfsevenementen van KPN en vele scholen weet hij de avond tot een hoogtepunt te brengen. Tijdens dit soort evenementen draait hij precies hetgeen wat de mensen willen horen en garant staat voor een top avond. Of dit nou 70’s of 80’s, salsa, rock & roll of moderne top 40 is, er is geen stijl of wens hem onbekend. Ook is hij een graag geziene DJ bij side-acts als saxofonisten en zangers om zo de show compleet te maken.
Vanwege Norbert zijn ervaring en opleiding als docent, was het voor de hand liggend om zijn eigen DJ School starten. Hij begon de officiële Pioneer DJ School , die een exclusieve samenwerking had met Pioneer DJ. Als woordvoerder van Pioneer DJ trad hij op en gaf veel DJ lezingen en workshops op vele Pioneer DJ evenementen, zoals het Amsterdam Dance Event (ADE). Dit is een van de grootste DJ en producer netwerk gebeurtenissen in de wereld, die al de grootste internationale DJ’s en producers bij elkaar brengt . Hij werkte daar o.a. samen met Carl Cox , Miss Nine en Laidback Luke. Daarnaast is Norbert ook een gecertificeerde Ableton Trainer.

Reviews van DJ Norbert

9.3/10

| 4 reviews

Dirk en Marielle

01 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Via deze weg willen we jullie (nogmaals) bedanken voor jullie bijdrage aan de dag van ons leven!

Lees meer/minder

Marielle en Dirk

31 augustus 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben het feest van ons dromen gehad. Iedereen was op de dansvloer aanwezig van begin tot eind. We hebben genoten! Bedankt! Groet, Dirk en Marielle

Lees meer/minder

Kelly & Roy

07 juli 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

wij hebben de show als erg positief ervaren. de mensen hebben gedanst en gek gedaan. iedereen heeft het naar zijn zin gehad en er zal nog lang over gepraat worden. de dj was erg aardig, en niks was te veel gevraagd. het contact verliep soepel en hielden ons goed up to date. het telefoontje paar dagen voor de bruiloft was erg fijn.

Lees meer/minder

Stefan & Nina

01 juli 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Fijn contact met DJ Norbert. Fijne persoonlijkheid. De DJ booth zag er prachtig uit en alles was tijdig opgebouwd. Direct na onze openingsdans kwam de saxofonist perfect getimed de dansvloer op. Norbert en de saxofonist hebben er echt een knalfeest van gemaakt! Top en dank jullie wel! Groetjes Stefan en Nina

Lees meer/minder
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Kijk lekker rond!

Mocht je wat willen weten stuur dan een bericht per mail, WhatsApp of bel ons eens op.

Neem contact met ons op
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×