DJ Sebastiaan

Spontane verzoekjes zijn vaak heerlijk te combineren met de sfeer van de avond!

Opgegroeid in het kleine dorp Everdingen leerde Sebastiaan het mixen van muziek waarderen door zijn zus, die dagelijks aan de radio gekluisterd zat. Veronica en Stad Radio Culemborg waren de onbetwiste favorieten. In huize Olsman werden Ben Liebrands Grand Mixen nog tot diep in het nieuwe jaar grijsgedraaid. Dat heeft ongetwijfeld het zaadje geplant.
Als tiener organiseerde Sebastiaan zijn eerste feestjes en verzorgde hij op platenspelers, simpele cd-spelers en een mixertje de muziek. In die tijd werd ook de basis gelegd voor Sebastiaans muzikale voorkeur, door Rave Radio dat veel house draaide. Het soort house dat nu nog te horen is in bijvoorbeeld The Boomroom van SlamFM.

Reviews van DJ Sebastiaan

9.3/10

| 1 review

Lisette & Michael

19 mei 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Op onze bruiloft heeft Dj Bas ons feest verzorgd. In de week van de bruiloft hebben we even gebeld en onze wensen doorgenomen, Bas had al aan een half woord genoeg om onze wensen te achterhalen. Op de avond zelf heeft hij er echt een top feest van gemaakt! Hij voelde de sfeer erg goed aan en heeft voor iedere gast en muzieksmaak gedraaid. Ook liet hij de nummers goed in elkaar overlopen! Het leuke vonden wij dat Bas ook achter de draaitafel lekker staat mee te dansen en voor iedereen gemakkelijk aanspreekbaar is voor verzoeknummers! Inmiddels hebben wij de compilatie van het digitale gastenboek ontvangen. Ook een leuke aanvulling op het feest wat erg leuk aan elkaar gemonteerd is met afwisselend foto's en filmpjes Kortom wij waren erg blij met onze dj!

Lees meer/minder
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Kijk lekker rond!

Mocht je wat willen weten stuur dan een bericht per mail, WhatsApp of bel ons eens op.

Neem contact met ons op
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×