Spetterende Drive-in Shows!

DJ’s en drive-in shows worden steeds vaker ingehuurd op feesten en partijen. Niet voor niets is de drive-in show ontzettend populair. Voor relatief lage bedragen heb je namelijk een avondvullend programma zonder pauzes, en met alleen maar muziek die jullie leuk vinden.

Een avond met diverse stijlen

Het fijne aan een drive-in show is dat jullie zelf kunnen kiezen welke muziek er die avond gedraaid wordt. Hou jij van het ene en je partner van het andere? Geen probleem: een dj met een drive in show kan beide muziekstijlen met elkaar combineren, zodat het echt jullie feestje wordt. Of zijn jullie gek op verschillende muziekstijlen? Ook dan is een dj een perfecte oplossing.

Drive-in show huren alsmaar populairder

De vraag naar dj’s en drive-in shows voor onder andere bruiloften wordt alsmaar groter en groter. Skyfly begrijpt deze vraag en biedt service, flexibiliteit en kwaliteit. En dat alles voor een zeer scherpe prijs.

Een drive-in show voor elk feestje

Drive-in shows kunnen worden ingezet voor elk feest. Of het nu om een schoolfeest, studentfeest, jubileum, bruiloft, verjaardag, themafeest of gala gaat: onze persoonlijke drive-in shows maken van elk feestje gegarandeerd iets bijzonders.

Een drive-in show huren van Skyfly

Skyfly combineert jarenlange ervaring met professionaliteit en enthousiasme. Hierdoor kunnen wij van elk feest een topfeest maken. Wij gaan graag eerst met jullie om tafel om alle voorkeuren en mogelijkheden te bespreken. Deze vertalen wij naar een concrete drive-in show die helemaal voldoet aan jullie persoonlijke wensen. Heb je vragen over onze drive-in shows neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stel je vraag Of bel 074 20 20 106

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Kennismakingsavond bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor de complete kennismakingsagenda op onderstaande link:

Lees meer

Award winning bruiloft DJ’s

Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.

SKYFLY beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest plannen wij de meest bijpassende DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

Elke SKYFLY DJ heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Vanzelfsprekend beheerst de DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud. Zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek.

Winnaar Dutch wedding awards

Beste bruiloft muziek!

Keurmerk trouwen

Wij dragen het keurmerk Trouwen

DJ Alliance

DJ Alliance is een website voor betrouwbare, professionele en allround DJ's.

 • de bruiloft van Nick en Kirsten

  de bruiloft van Nick en Kirsten

  Tijdens de kennismaking had je uitgelegd dat als mensen alleen maar 10en geven het niet serieus genomen word. Maar dit menen we echt serieus! we kunnen geen andere cijfers geven, dan tienen!

  Kennismaking was goed en fijn.
  Toen we zagen dat het een vrouwelijke DJ was hadden we onze twijfels omdat we het nog nooit meegemaakt hadden.
  Maar ze belde een paar dagen van te voren en het klonk aan de telefoon al goed.
  Ondanks dat we geen nummers hadden doorgeven wat we wel en niet wouden horen was de muziek perfect.
  Als we aangaven dat de muziek heel iets zachter moest werd het meteen gedaan. Er was een bepaald nummer aangevraagd die standaard niet volgens onze wensen gedraaid mocht worden en het werd eerst netjes gevraagd of het gedraaid mocht worden.
  We hadden een lastige groep qua dansers maar ze heeft de dansvloer vol gekregen.
  En ze heeft zelfs mij op de dansvloer gekregen (Ik weet niet of je het nog herinnerd maar ik was degene die zei tijdens de kennismaking dat ik altijd in mijn hoofd dans)

  We kunnen er gewoon niets anders van maken als dat het perfect was!!
  we zullen jullie zeker aanbevelen!

  Met vriendelijke groet,

  Nick en Kirsten

 • De bruiloft van Ilse en Sebastiaan

  De bruiloft van Ilse en Sebastiaan

  SKYFLY heeft echt een topfeest gegeven op onze bruiloft 6 mei 2015! Iedereen was gezellig aan het dansen, zelfs mijn man die anders nooit danst! De dansvloer was geen moment leeg, en van alle gasten teruggekregen hoe gaaf ze het feest vonden.

 • De bruiloft van Ricardo en Stefanie

  De bruiloft van Ricardo en Stefanie

  Geweldig feest gehad!!! Het was bloedheet maar de DJ heeft ons op de dansvloer gehouden. Dikke aanrader!!!!

 • De bruiloft van Mirealla en Wim

  De bruiloft van Mirealla en Wim

  Onze bruiloft was niet compleet zonder skyfly.
  De DJ was perfect voor ons uitgekozen, we hebben echt het gevoel gehad dat hij ons 100% begreep wat wij en de gasten wilden horen.
  De led dansvloer was een mega succes en wordt nu nog over gepraat :)
  Nogmaals dank voor alles! Top!

 • De bruiloft van Philippe en Amber

  Afgelopen zaterdag zijn wij in kasteel Wijenburg getrouwd en bij deze willen wij graag de DJ die hier toen gedraaid heeft een groot compliment geven! We begrepen dat hij zelfs een beetje ziek was, maar het was echt een fantastisch feest en de belofte dat 90% van de gasten op de dansvloer zou staan was zeker niet overdreven, het leek eerder wel 99% :) Bedankt dus voor deze onvergetelijke avond!

 • drive in show huren
 • DJ bedrijfsfeest
 • Drive in show
 • Skyfly drive in show
 • Drive in shows
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×