Studentenfeest

Wil jij een studentenfeest organiseren waar je studievereniging, studentenvereniging of jaarclub nog maanden over napraat? Geen middelmaat maar een knalfeest dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Met SKYFLY slaag je sowieso.

Of het nu gaat om een exclusieve thema-party in kleine setting voor je sociëteit, een studentengala met je dispuut of een full-blown introductiefeest voor alle studenten aan jouw hogeschool of universiteit: SKYFLY regelt het. Je kan er vanuit gaan jouw wensen niet te groot of gek voor ons zijn. De Drive-in show van SKYFLY zorgt er namelijk al jaren voor dat het grootste studentenfeest van Europa – het Batavierenracefeest in Enschede – helemaal los gaat.

Muziek, entertainment…

Onze DJ’s zijn gespecialiseerd in alle muziekstijlen en voelen perfect aan wat het publiek wil. Of het nu gaat om de charts van nu, de floorfillers uit de 90’s en zeroes  of de discoknallers van vroeger: wij zorgen dat er gedanst zal worden. Van tevoren bespreken we uiteraard je wensen en als het nodig is passen we de stijl ter plekke aan als het publiek dat vereist.

Wil je iets bijzonders zoals professionele muzikanten die live met de DJ meespelen of een strakke band om de sfeer te verhogen? Dan regelen we dat.

…en sfeer

Naast de juiste muziek heeft SKYFLY alle sfeerelementen in huis om jouw studentenfeest helemaal af te maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

  • een vette lichtshow of lasershow
  • een lichtgevende dansvloer
  • sfeerverhogende LED-verlichting en LED-zuilen die we in alle denkbare kleuren kunnen uitvoeren
  • Video-LED-schermen  – als het nodig is boeken we er een toffe VJ bij
  • bellenblaasmachines voor extra fun

Maar als je zelf hele andere ideeën over special effects hebt dan kun je ze rustig met ons bespreken. SKYFLY neemt de extra stap die nodig is om van jouw studentenfeest een onvergetelijke avond te maken.

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Kennismakingsavond bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor de complete kennismakingsagenda op onderstaande link:

Lees meer

29juni 2017

Showroom Hengelo

12juli 2017

Kennismakingsavond Amsterdam

13juli 2017

Kennismakingsavond Arnhem-Veenendaal

13juli 2017

Kennismakingsavond Den Haag – Nootdorp

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×