Een ‘nieuw’ gezicht; Welkom Remy!

Een ‘nieuw’ gezicht; Welkom Remy!
Een ‘nieuw’ gezicht bij SKYFLY, al is Remy niet helemaal nieuw. Hij is al een tijd bruiloft DJ bij SKYFLY, maar sinds kort ook contactpersoon voor bruidsparen en de zakelijke markt. Remy stelt zich graag even voor.
 ‘Hoi, mijn naam is Remy Dik. Ik ben 30 jaar en ik woon in Dordrecht. 
Kort over mij. Ik ben vanaf mijn 14e jaar actief als DJ. In het begin kwam ik vooral op schoolfeesten, in cafés en sportverenigingen. Al snel wilde ik meer en heb mezelf gespecialiseerd als allround DJ voor onder andere bruiloften. Want hoe gaaf is het om als DJ de gasten van het bruidspaar te vermaken? Heel gaaf! 
Iedere keer een uitdaging, variërende leeftijden van de gasten en verschillende feestlocaties. Voor ieder wat wils toch? Mijn doel voor elk feest: “iedereen vertrekt met een glimlach en terugdenkend aan een fantastisch feest”.
 
Nieuw bij Skyfly
Vanaf oktober ben ik bij Skyfly verantwoordelijk voor de zakelijke markt en daarnaast ben ik een van de contactpersonen voor bruidsparen en de feestlocaties. Met mijn jarenlange ervaring als DJ op bruiloften en bedrijfsfeesten, weet ik als geen ander wat een goed feestje is. Deze ervaring, mijn enthousiasme en 100% inzet zal ik dan ook gebruiken om samen het feest tot in de puntjes te verzorgen. 
 
Tot snel? 
Muzikale groeten van Remy’
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Patrick, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Demo bezoeken?

Wil je een demoshow bijwonen om zelf te ervaren hoe een SKYFLY-feestje eruit kan komen te zien? Kom dan zaterdag 17 februari op onze Weddingday Sensation.

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×