Maak kennis met SKYFLY via de webinar op 17 januari 2018

Maak kennis met SKYFLY via de webinar op 17 januari 2018

Thuis vanaf de bank kijken naar een SKYFLY DJ show

Hoe fijn zou het zijn om thuis vanaf de eigen bank een beeld te krijgen van een SKYFLY show. Dat kan! Op woensdag 17 januari 2018 om 20.00 uur organiseren wij namelijk een SKYFLY Live Demo. Een uur lang kunnen jullie mee kijken naar een van onze DJ’s en laten wij jullie wat extra opties zien, zoals bijvoorbeeld onze saxofonist, of zangeres tijdens jullie feest, maar ook LEDuplights, het effect van een nevelmachine en nog veel meer. Heb je vragen of opmerkingen? Deze kun je meteen met Robin en Lisette bespreken via de chat.

Hoe kun je de webinar volgen?

Aanmelden voor de webinar kan via deze pagina: https://skyfly.webinargeek.com/skyfly-live-demo. Na het registeren krijg je een link toegestuurd, waarmee je op woensdag 17 januari om 20.00 uur de demo kunt bijwonen. Meer informatie over de webinar of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
Persoonlijke kennismaking
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Demo bezoeken?

Wil je een demoshow bijwonen om zelf te ervaren hoe een SKYFLY-feestje eruit kan komen te zien? Kom dan woensdag 17 januari 2018 op onze SKYFLY Live demo in Utrecht.

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×