Reviews

9.5/10

| 73 reviews

Jaap en Rob

18 August 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Om te beginnen ga ik gewoon even los vanuit het hart (het mijne en ook dat van Jaap). Jullie waren GEWELDIG en hebben onze verwachtingen (die toch al hoog gespannen waren) ruimschoots overtroffen. De prachtige booth, jullie geweldige uitstraling, hartelijkheid, vriendelijkheid en vrolijkheid waren aanstekelijk voor iedereen. Direct nadat de muziek begon werd er gedanst en dat stopte niet meer. Jullie speelden zo goed in op het publiek en het feest. Ook de muziek bij de ceremonie was perfect verzorgd. In de afgelopen weken hebben we jullie mogen leren kennen als serieuze professionals met een efficiënte, directe en adequate aanpak. Al onze vragen werden meteen beantwoord, jullie kwamen met heel goede suggesties en met een prachtige uitwerking. Na gisterenavond hebben we jullie meegemaakt als geweldige gastheren, grandioze DJ’s en als twee superlieve mannen. De muziek was voor ons het ‘zorgenkindje’ van de bruiloft. We hadden geen betere invulling kunnen krijgen dan die jullie ons hebben gegeven. We zijn jullie dankbaar voor de sfeer die jullie aan ons feest hebben gegeven.

Lees meer/minder

Laura en Guido

11 August 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Ja,de klantenpagina maakt de voorbereiding erg makkelijk en leuk. De avond zelf was het een knalfeest, de dansvloer stond de hele tijd vol! Super! Groeten, Laura en Guido

Lees meer/minder

Nikkie en Bram

29 July 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een erg goed feestje en dat horen we ook nog steeds terug van onze gasten, DJ Frits bedankt!

Lees meer/minder

Rob – Moda Italia

29 July 2017 | Verjaardagen

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was inderdaad een topfeest!! Alles perfect geregeld !!

Lees meer/minder

Tony en Yolanda

29 July 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Alles liep perfect, mede dankzij DJ Patrick hebben we een mooi feest gehad!

Lees meer/minder

Bas en Annemiek

21 July 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Super mooi feest gehad. DJ Dennis heeft de hele avond een volle dansvloer gehad. We hebben met DJ Dennis ook zeer prettig contact gehad voor afgaand aan het feest.

Lees meer/minder

Marjolein en Alexander

15 July 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Via deze mail willen Marjolein en ik jou en je team van muzikanten (pianist, saxofoniste en zangeres, dj) van harte bedanken voor de fantastische sfeer die jullie hebben weten neer te zetten. De ceremonie was ontzettende sfeervol en het feest was legendarisch.

Lees meer/minder

Rens en Lotte

15 July 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben echt een geweldig feest gehad. Door de leuke muziek zat de sfeer er direct in. Iedereen heeft genoten. Dank voor jullie goede zorgen! We hebben jullie al aanbevolen bij vrienden die komend jaar gaan trouwen. Dus wie weet tot een volgende keer!

Lees meer/minder

Clarissa en Sjon

14 July 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een fijn feestje, de muziekkeuze van DJ Harold was gelijk aan de onze ;-)

Lees meer/minder

Menno & Jessica

08 July 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Frits voelde de sfeer in de zaal goed aan door rustig te beginnen en naarmate de avond vorderde wat snellere muziek op te zetten. Hij heeft de genodigden ook ruim voldoende gelegenheid gegeven om verzoeknummers aan te vragen, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Jessica en ik hebben het erg gewaardeerd dat Frits niet ieder verzoek klakkeloos heeft opgevolgd, maar hij een inschatting heeft gemaakt wat het effect van bepaalde nummers zou zijn op de sfeer en hij de keuze in bepaalde gevallen aan ons heeft gelaten. Het was ook prettig dat hij halverwege de avond bij ons heeft geïnformeerd of de avond naar wens verliep, hetgeen zeker het geval was. Ook de uitstraling van Frits was prima. Kortom, wij zijn zeer tevreden met het optreden van Frits. Niet voor niets hebben diverse gasten tegen ons gezegd dat de DJ het leuk deed.

Lees meer/minder

Kelly & Roy

07 July 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

wij hebben de show als erg positief ervaren. de mensen hebben gedanst en gek gedaan. iedereen heeft het naar zijn zin gehad en er zal nog lang over gepraat worden. de dj was erg aardig, en niks was te veel gevraagd. het contact verliep soepel en hielden ons goed up to date. het telefoontje paar dagen voor de bruiloft was erg fijn.

Lees meer/minder

Stefan & Nina

01 July 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Fijn contact met DJ Norbert. Fijne persoonlijkheid. De DJ booth zag er prachtig uit en alles was tijdig opgebouwd. Direct na onze openingsdans kwam de saxofonist perfect getimed de dansvloer op. Norbert en de saxofonist hebben er echt een knalfeest van gemaakt! Top en dank jullie wel! Groetjes Stefan en Nina

Lees meer/minder

Tom en Janine

01 July 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Skyfly heeft er voor gezorgd dat wij een feest hebben gehad zoals je hoopt te hebben tijdens de mooiste dag van je leven (althans, zoals wij het voor ons zagen). Remy heeft ons goed geadviseerd, heeft zelfs een bezoek aan de zaal gebracht om de grote van de show te kunnen inschatten, de muziek was top en helemaal in lijn met wat we hebben afgesproken. We zullen jullie zeker aanbevelen!

Lees meer/minder

Joost & Iris

30 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Iedereen heeft een top avond gehad. Skyfly met de saxofonist heeft de sfeer op het feest prima aangevoeld en de opbouw van de muziek daarop aangepast.

Lees meer/minder

Ariette

22 June 2017 | Verjaardagen

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was top! Met de loungemuziek die de DJ draaide maakte hij ons event helemaal af! Alles zag er verzorgd en representatief uit! Zeker een aanrader.

Lees meer/minder

Monique & Eric

17 June 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een top feest! De dj wist goed onze muziek smaak te mengen met verzoeknummers. Ook goede tips gehad omtrent openingsdans e.d.

Lees meer/minder

Marlieke & Mark

16 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

“Je hebt feesten en je hebt feesten en jullie hadden echt een knalfeest!' Vanaf het eerste contact waren we enthousiast en voelden we ons verzekerd van een goed en mooi feest! Het contact vooraf was goed, de dj-booth was super gaaf, de lichtshow was fantastisch en de dj was een topper en zag er ook gestyled uit! Geen moment was de dansvloer leeg en elk nummer was een succes. Fijn ook dat de dj zelf ook heerlijk los ging en mee feestte! Het was top en we hebben ultiem genoten! Bedankt! En uhm… We zien jullie snel, want we hebben vrienden van ons enthousiast gemaakt dus zij hebben binnenkort ook een knalfeest van SkyFly.

Lees meer/minder

Allison & Robert

16 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een geweldig feest gehad. Voor iedereen goede muziek. Moeders, tantes vriendinnen alles stond op de dansvloer en ja de mannen natuurlijk aan de bar.

Lees meer/minder

Mariska & Martijn

10 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het persoonlijke gesprek vooraf en het feit dat we online onze voorkeuren e.d. konden aangeven vonden wij zeer positief. Omdat er bij onze locatie al apparatuur aanwezig was konden we een show boeken die hierbij aan sloot. Dit kan niet bij alle DJ’s/bedrijven.

Lees meer/minder

Matthijs & Anne

10 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een fantastische show gehad. Een DJ met Sax gecombineerd met de luxe show uitvoering bleek de juiste combinatie. We hebben direct met Robert contact gehad over de muziekkeuze en vorm van openingsnummer. Dat stelden we heel erg op prijs. Zowel Robin als Dj Robert zijn kundig en ervaren en dat heeft heel erg geholpen om alle details goed in te vullen. Muzieknummers waren geweldig gekozen. Heel erg bedankt voor jullie support.

Lees meer/minder

Gertie & Pim

10 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De avond kwam wat later op gang door het warme weer, maar uiteindelijk ging 'het dak eraf'. De DJ maakte erg leuke keuzes qua muziek, tof om bepaalde liedjes weer terug te horen. Hij speelde goed in op de sfeer die er was. Er zijn zelfs stiekem een aantal selfies genomen met de DJ.

Lees meer/minder

Jo & Sander

10 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Precies zoals wij het wilde! DJ Remy, zangeres Marieke van Asch en saxofonist J-Sax hebben er een fantastische avond van gemaakt. Bij een volgende feest zullen we jullie zeker weer boeken. De show zag er in de Glazen zaal in Den Haag super uit. Bedankt!

Lees meer/minder

Alfred & Marian

09 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De dansgarantie van SkyFly is beperkt waargemaakt op onze avond. Zoals al aangegeven bij ons vooroverleg hadden wij dit al verwacht. Dit was hoofdzakelijk het gevolg van onze gasten en de activiteiten van de avond. DJ Frits heeft hier goed op ingespeeld.

Lees meer/minder

Paul & Lot

04 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Uiteraard ging het te snel voorbij, maar de dansvloer is gedurende het 5 uur durende feest geen seconde leeg geweest. Dikke complimenten voor de DJ (Glenn), hij wist ook live in te spelen op een zangeres die aanwezig was tijdens de gasten en spontaan nog 2 nummertjes meezong tijdens het feest. Echt TOP!

Lees meer/minder

Edo & Hanneke

03 June 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Er is goed geluisterd naar onze wensen. De overdracht van Remy naar Ramon is ook goed gegaan. Tijdens het feest werd er goed ingespeeld naar de sfeer op dat moment, was er voldoende ruimte voor verzoeknummers, zonder dat dat botste met onze eigen muzieksmaak. Helemaal top. Foto's Snapshot was een leuke toevoeging en ook super dat ze de volgende ochtend vroeg al beschikbaar waren.

Lees meer/minder

Anne & Jochem

01 June 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een hele leuke avond gehad met veel leuke muziek! DJ Remy heeft na een rustig begin en een moeilijk tussengedeelte voor hem(er kwamen stukjes tussendoor wat niet helemaal soepel liep met licht en geluid. Geen schuld van de dj, maar wel vervelend voor hem en ons) de laatste uren iedereen laten swingen! Tussendoor vroeg hij af en toe nog het een en ander over verzoek nummers die hij gekregen had of hij die wel of niet moest draaien. Prettig in de omgang en heeft geheel gehoor gegeven aan de muziek die wij van tevoren hebben aangevraagd. Wij zijn dik tevreden en mede door DJ Remy hebben wij onze top dag met een mooi feest af kunnen sluiten!

Lees meer/minder

Eelke & Verena

27 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Super geslaagde avond met DJ Remy, ondanks het prachtige weer en de warmte heeft de dansvloer vol gestaan. Daarnaast ook allemaal positieve reacties van onze gasten.

Lees meer/minder

Wendy en Ralph

27 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Top, top, top! DJ Joey was om te zoenen, hij voelde perfect de sfeer aan en speelde hier top op in. Vanaf de eerste plaat tot aan het einde heeft iedereen genoten en heeft de dansvloer niet leeg gestaan! SKYFLY, DJ Joey en Sax Sander raden wij zeker aan!

Lees meer/minder

Lynn & Kevin

26 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Top avond! Goed ingespeeld op het publiek, verzoekviltjes moeten jullie er echt in houden. De verzoekjes van de gasten werden direct gedraaid door DJ Remy en dat maakte de avond echt fantastisch. Saxofoniste Yvonne gaf een extra leuk tintje aan het feest, was erg gaaf!

Lees meer/minder

Liselot & Erik

26 May 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Openingsmoment heeft de dj exact gedaan wat we wilden, prima! Het feest kwam een beetje moeizaam op gang. Het feest barstte los en was het een geweldig feest met goede muziek.

Lees meer/minder

Laura & Jeroen

20 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het contact en de bereidbaarheid van SKYFLY kan ik niet anders omschrijven als uitstekend. De muziek keuze was heel erg goed en dat was te zien aan een volle dansvloer. Ook heel fijn dat de DJ zelf kwam overleggen over de nederlandstalige muziek en hierin goed advies gaf. Uitstekend.

Lees meer/minder

Lisette & Michael

19 May 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Op onze bruiloft heeft Dj Bas ons feest verzorgd. In de week van de bruiloft hebben we even gebeld en onze wensen doorgenomen, Bas had al aan een half woord genoeg om onze wensen te achterhalen. Op de avond zelf heeft hij er echt een top feest van gemaakt! Hij voelde de sfeer erg goed aan en heeft voor iedere gast en muzieksmaak gedraaid. Ook liet hij de nummers goed in elkaar overlopen! Het leuke vonden wij dat Bas ook achter de draaitafel lekker staat mee te dansen en voor iedereen gemakkelijk aanspreekbaar is voor verzoeknummers! Inmiddels hebben wij de compilatie van het digitale gastenboek ontvangen. Ook een leuke aanvulling op het feest wat erg leuk aan elkaar gemonteerd is met afwisselend foto's en filmpjes Kortom wij waren erg blij met onze dj!

Lees meer/minder

Semir & Petrina

19 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Arjan was echt TOP! Hij heeft onze smaak heel goed gepresenteerd. We vonden het belangrijk dat Bosnische muziek voldoende werd gedraaid. Dit heeft Arjan top gedaan. Hij maakte er een mooie mix van. Echt een vakman!

Lees meer/minder

Anouk & Sander

18 May 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Er is echt een top feestje gebouwd! De DJ wist goed het publiek te benaderen, maar ook had hij goed in de gaten wat wij als bruidspaar wel of niet leuk vonden. Frits is erg professioneel, maar ook heel erg hartelijk, gezellig en je kan met hem lachen. Niet geheel onbelangrijk op zo'n avond/dag! Nogmaals dank DJ Frits, je was top!!

Lees meer/minder

Lisette en Mart

17 May 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het contact met Robin was super. Op het avondfeest was het contact met DJ Ilona wat lastiger, maar uiteindelijk helemaal goed gekomen en we kunnen terug kijken naar een zeer geslaagd feest!

Lees meer/minder

Rens & Marieke

06 May 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De avond was voor ons top.

Lees meer/minder

Bianca & Roberto

06 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

wij zouden jullie zeker aanbevelen. De hele skyfly 'entourage' biedt een mooi totaalplaatje dat uitnodigt tot feesten. Het ziet er allemaal verzorgd uit en past ook perfect in de sfeer van een huwelijk.

Lees meer/minder

Jacco en Inge

06 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Skyfly heeft voor de derde keer een feest van ons opgeluisterd met muziek. En het was wederom een fantastische ervaring. De dj Ramon voelde sfeer perfect aan en bezorgde ons een onvergetelijke avond

Lees meer/minder

Jorien en Chris

06 May 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een leuk feest gehad waar we met veel plezier en goede herinneringen op terug kijken. Bedankt! Groeten, Chris & Jorien

Lees meer/minder

Dineke & Kevin

28 April 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een mooie bruiloft gehad. De dj deed het erg goed, hij speelde leuke muziek.

Lees meer/minder

Chantal & Mitchel

15 April 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een super feest! DJ Glenn voelde de sfeer goed aan, contact met de DJ vooraf was goed. Zelfs op de “Macarena' danste de collega’s van de bruid mee.

Lees meer/minder

Jose en Robert

15 April 2017 | Jubilieum

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We wouden een loungesfeer creëren op onze beiden verjaardagen en deze heeft DJ Rutger perfect gecreëerd! Thanks!

Lees meer/minder

Bedros en Fenny

08 April 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

DJ Dennis heeft er een prachtig feest van gemaakt!

Lees meer/minder

Bianca en Richard

08 April 2017 | Jubilieum

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Feest erg leuk en we hebben genoten. Vrienden hadden onverwacht een zanger geregeld en DJ Harold heeft dit heel erg leuk opgepakt! Begin was de DJ zoekende naar de juiste muziek, maar aan het eind was het een topfeest. DJ Harold super bedankt voor dit geweldige feest.

Lees meer/minder

Eline en Rick

07 April 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Iedereen heeft zich super goed vermaakt, DJ Wouter heeft perfect gedraaid en onze wensen en de verzoeknummers van onze gasten perfect gecombineerd. Het was een topfeest! We hebben al een paar vrienden die trouwplannen hebben en hebben natuurlijk jullie getipt ;-)

Lees meer/minder

Linda & Andreas

01 April 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een spetterend feest om nooit te vergeten, DJ Remy en Stefan voelde de sfeer en publiek goed aan.

Lees meer/minder

Roy & Marieke

01 April 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Iedereen heeft genoten, sfeer was goed. DJ Pascal voelde de dansvloer goed aan.

Lees meer/minder

Guido en Helen

01 April 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Alles leuk, goed en prettig feest. We hebben ons zeer goed vermaakt, mooie avond. Prima overleg van begin tot het eind. Jan Willem is een zeer goede DJ en heeft de verzoeknummers en interactie met de gasten super opgepakt. Ook aan de dresscode heeft DJ Jan Willem zich prima gehouden!

Lees meer/minder

Frank & Brenda

24 March 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De DJ draaide zeer goed, speelde snel in op eventueel nieuwe wensen en zorgde voor een goed feest. De oude garde had zo nu en dan behoefte aan wat polonaise. Die werd vlekkeloos in de andere muziek verwerkt.

Lees meer/minder

Silvia & Barry

23 March 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben echt een super ervaring gehad! Iedereen was enthousiast vrolijk en bij. De muziek was goed! en het zag er super mooi uit! Als we nog een keer een dj nodig hebben zullen we zeker weer contact met jullie opnemen!

Lees meer/minder

Foppe & Danielle

18 March 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

'We hebben echt een fantastisch feest gehad dankzij DJ Remy.'

Lees meer/minder

Henri & Gerda

18 March 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een erg geslaagde avond en veel complimenten over de DJ.

Lees meer/minder

Goed gedaan!

10 February 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Florien & Gijs Oldenzaal

28 January 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Hoi Wouter, Gijs en ik willen je nog even bedanken voor de gave, geweldige muziek die je hebt gedraaid! Iedereen ging helemaal los, haha. Super gewoon! Groetjes Florien en Gijs

Lees meer/minder

Ellen Maastricht

30 December 2016 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Bert en Gabriela Doetinchem

18 December 2016 | Verjaardag

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Bart-Jan en Kim

16 December 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een topavond gehad, mede dankwij DJ Remy. We willen jullie enorm bedanken voor alle hulp! Kim & Bart-Jan

Lees meer/minder

Charlotte en Ronnie Amsterdam

11 December 2016 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een GE-WEL-DIG feest gehad! DJ Dennis voelde precies aan wat wij wilden. Hij zorgde ervoor dat hij ons liet stralen en de hoofdrol liet spelen op ons eigen feest. Niet alleen voor ons, maar voor alle gasten heeft hij de nummers gedraaid die we wilden en voor de juiste sfeer gezorgd op het juiste moment. Hij speelde in op spontane momenten en was enorm flexibel. Complimenten en veel dank!

Lees meer/minder

Leslie Onkenhout Amsterdam

29 October 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Zeer tevreden - goede communicatie op voorhand met de DJ, DJ was flexibel en stond open voor onze suggesties. Muziek tijdens het feest was top - verzoeknummers van ons en de gasten kwamen allemaal voorbij.

Lees meer/minder

Femke en Patrick

01 October 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Super! Prijs-kwaliteit meer dan waard, wat een leuke ervaring en prachtig feest hebben we gehad! SKYFLY bedankt!

Lees meer/minder

Harald & Elisa

02 September 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een geweldig feest, veel complimenten gehad over de muziek en de sfeer, dat die zo goed waren.

Lees meer/minder

Eline en Joost

27 August 2016

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een geweldig feest gehad en vonden DJ Joey​ ​heel gezellig. Hij voelde precies aan wat wanneer te draaien. Enorm bedankt!​

Lees meer/minder

Ivor en Mariam

06 August 2016

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het is een prachtig feest geworden. De dansvloer was constant bezet en onze gasten gaven aan dat ze erg tevreden waren met de muziek en het doorgeven van verzoekjes. Wij hebben DJ Frits ook zeer prettig ervaren op de avond.

Lees meer/minder

Jolien en Jeroen

22 July 2016 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De ontmoeting met Robin was erg leuk, voor ons gevoel begreep hij goed wat wij voor ogen hadden voor onze grote dag. De portal die SKYFLY heeft vonden we heel handig en overzichtelijk en het is super dat je daar in aanloop naar je wedding al wat dingen kunt delen met de DJ, we vinden dat hij echt super heeft staan draaien - precies in de Ibiza lounge style die we voor ogen hadden.

Lees meer/minder

Brando en Melanie

15 July 2016

9.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Top avond. Goede DJ Wouter en violist Walter! Dikke dikke aanraders

Lees meer/minder

Maartje en Tim

09 July 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben enorm genoten van onze trouwdag en zijn blij met onze keuze voor SKYFLY Het was erg prettig om Glenn als DJ te hebben en hij deed het super!

Lees meer/minder

Jordy en Michelle

07 July 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We vonden de kennismaking heel prettig en het contact daarna met de DJ ook. We hebben afgelopen vrijdag een top feest gehad. De DJ was heel vriendelijk en draaide ook verzoekjes die gasten aanvoegen. Het was een groot feest en de dansvloer was vol! Top.

Lees meer/minder

Natascha en Olivier

07 July 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Hele goede ervaring! Het was een geslaagd feest. Goede muziek en goed ingespeeld op onze muziekwensen. Wij vonden het ook erg fijn dat de DJ mee heeft gedacht over ons openingsnummer. Wij zullen zeker jullie aanraden bij anderen.

Lees meer/minder

Wendy en Partick

01 July 2016 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Allereerst wil ik zeggen dat het een knaller van een feest is geworden. DJ Jan Willem (ik bleek hem al persoonlijk te kennen, wat erg leuk was en het nog persoonlijker maakte!!) was steengoed. Hij heeft het feest echt op zijn kop gezet en het was fantastisch. Dit hebben wij hem al kenbaar gemaakt, maar zullen we nogmaals doen via een persoonlijke email. Ik wilde graag laten weten dat wij hem bij iedereen zullen aanraden, dus ook SKYFLY. Onze ervaring is dus super en we zullen SKYFLY zeker aanraden bij anderen.

Lees meer/minder

Melanie Albers

16 June 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was gewoon top. Geen opmerkingen. Goede dj en een super leuke sfeer. Frits is een topper. Bedankt nogmaals.

Lees meer/minder

Ruud Maas

10 June 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De dansvloer is geen moment leeg geweest. Joey speelde ontzettend goed in op de sfeer en het publiek. Zelfs de kindjes hebben lekker gedanst op hun 'hupsakee' en ' turbo' echt fantastisch!! Letterlijk jong (4jaar) en oud (70+), iedereen ging uit zijn dak. Het contact met Joey was erg prettig. Alles was heel netjes voor elkaar!

Lees meer/minder

Ruud Maas

10 June 2016 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Angela en Delano

27 May 2016

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Win een GRATIS bruiloft show!

Trouwplannen? Doe mee met onze winactie en win een GRATIS DJ show met extra sfeeropties met een totaalwaarde van €950,-!

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×