Reviews

9.5/10

| 107 reviews

Niek en Manon

07 oktober 2017 | Jubilieum

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben veel enthousiaste reacties gehad. Het was met één woord fantastisch. Op alle 4 punten kan ik alleen maar een hele hoge waardering geven. De zangeres en de saxafoniste gaven een extra dimensie aan de avond. Diverse mensen hebben mij gevraagd hoe ik aan jullie ben gekomen. Ik heb ze allemaal doorverwezen naar jullie website.

Lees meer/minder

Han en Femke

07 oktober 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Top feest!!!

Lees meer/minder

Laura en Frank

06 oktober 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het Contact met SKYFLY hebben we als zeer prettig ervaren. vragen werden snel beantwoord en alles was duidelijk. De DJ show was prima, we hadden natuurlijk maar een kleine opstelling en weinig poespas, maar dat was ook helemaal prima voor ons feestje en onze setting. De DJ heeft goed ingespeeld op het publiek en zag er netjes uit. Het duurde wel lang voordat verzoeknummers werden gedraaid (hoorde ik gisteren van 1 van de gasten).

Lees meer/minder

Tessa en Elroy

06 oktober 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Heel gaaf! Leuke verrassing die snappshot op de TV in de DJ booth met de foto's! Gaaf hoe de entertaining was met 2djs een sax en zangeres. Top!

Lees meer/minder

Laurens en Anita

23 september 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Zoals hierboven te zien zijn we zeer tevreden, erg blij met jullie services en ook die van Snappshot (was een success).

Lees meer/minder

Danielle en Wouter

22 september 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een geweldig avondfeest gehad wat mede komt door het feit hoe er gedraaid werd en waarbij wij en onze gasten erin werden betrokken. Ilona heeft het feest voor ons echt compleet gemaakt, echt top.

Lees meer/minder

Sharon en Sebastian

22 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het contact met SKYFLY was helemaal super :-)!! Van het moment van het eerste contact met Robin tot en met het einde van het feest! Complimenten. De show was een succes!! DJ Dennis zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld was. Iedereen genoot van de muziek van jong tot oud. Op ons verzoek heeft hij een openingsnummer in elkaar gemixed! Hierdoor werd onze openingsdans een succes! Zoals aangeven was de uitstraling van de DJ goed en wist hij met zijn muziek keuze de dansvloer goed te vullen. Normaal heb je vaak DJ’s die alleen maar op basis van verzoek nummers draaien. Dat komt de sfeer niet altijd ten goede. DJ Dennis zorgde door zijn kennis voor een super avond! Van de jongste onder ons die hard gingen op dance muziek tot de ouderen die de jaren 70 en 80 muziek geweldig vonden! Wil je de hele avond een gevulde dansvloer vol feestende mensen met muziek die iedereen blij maakt en waar nog lang over gesproken zal worden? Dan raden wij SKYFLY zeker aan!! Wij hebben een super TOP avond gehad!! Groetjes Sebastiaan en Sharon

Lees meer/minder

Sandra

17 september 2017 | Verjaardagen

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een SUPER FEEST gehad!!! Het was tip top in orde mooi optijd leuke aardige DJ Dennis hij voelde de sfeer goed aan en sprong geweldig in op de feest vreugde. Alles zag er zeer professioneel uit en iedereen was laaiend enthousiast. Dus een aanrader voor een volgende keer. Nogmaals bedankt voor alles Patrick en DJ Dennis.

Lees meer/minder

Patricia en Richard

16 september 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij zijn enorm tevreden! De bruid wilde de hele avond dansen tot ze er bij neer viel, en dat is gelukt! We hebben jullie naam zeker laten vallen en gaan jullie echt onthouden. We hebben van zó veel gasten gehoord dat het een topfeest was.... en dat compliment mag de dj ook in zn zak steken. Patrick, bedankt! We hebben genoten!

Lees meer/minder

Mark en Rianne

15 september 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Ondanks dat de 1e DJ ziek naar huis ging, hebben wij niks gemerkt van de wissel. Opeens stond er iemand anders achter de draaitafel. Goed geregeld en hartelijk dank voor de service. Zoals hierboven beschreven. Een geweldig feest waar vrienden en familie van elke leeftijd van kon genieten! De DJ heeft enorm goed gedraaid en de sax was fantastisch. Vriendelijk personeel en passie in de dienst. Dank jullie wel!! Overigens weten we de naam van de ingevallen DJ niet, maar hij maakte er een groots feest van en de gasten wilden niet weg en wilden door blijven gaan! Heel erg bedankt en succes met de business!

Lees meer/minder

Rob en Robbin

15 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Vanaf dat we in contact kwamen met SKYFLY op een trouwfair tot op de dag zelf hebben we goed en nauw contact gehad met SKYFLY en DJ Toby. Altijd netjes en snel werden onze vragen beantwoord en werd er meegedacht om ons feest nog completer te maken. DJ Toby heeft goed geluisterd naar onze wensen en alles in overleg gedaan wanneer er aanvragen kwamen in een genre die we niet heb en doorgegeven. Muziek was top!

Lees meer/minder

Mike en Jonna

13 september 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben jullie al als suggestie gegeven bij vrienden.

Lees meer/minder

Aliejan en Rick

09 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een geweldige avond gehad, Michel heeft er een mooi feestje van gemaakt en voelde goed aan welke muziek er gedraaid moest worden. Echt top! Ontzettend bedankt.

Lees meer/minder

Else en Matthijs

09 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We willen DJ Remy enorm bedanken voor afgelopen zaterdag! We waren echt ontzettend blij met de muziek, naast het feit dat we jou als persoon ook een hele gezellig en leuke aanwinst vonden voor ons feest! Jij hebt er echt voor gezorgd dat het een spetterend feest was (we hebben zowel tijdens als na het feest hele enthousiaste reacties van vrienden gekregen) en ik vond het knap hoe je al onze aangevraagde nummers voorbij liet komen. Groetjes en keep on making people happy! Else & Matthijs

Lees meer/minder

Van der Valk Utrecht

09 september 2017 | Bedrijfsborrel

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We gaan uit van een langdurige samenwerking! Top!

Lees meer/minder

Trudy en Lennart

08 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

DJ Arjan is echt een topper! Hij zorgde dat zowel jong en oud aan het dansen waren. Veel afwisseling in muziek. Verzoeknummers werden gedraaid en wanneer het rustiger werd op de dansvloer wist hij met een feestnummer/ proost moment ervoor te zorgen dat iedereen weer los ging. Een DJ die goed kan mixen (mooie overgangen muziekstijlen). En zelfs ons heeft weten te verrassen met een onverwachts eindnummer na het slotnummer. Echt super!

Lees meer/minder

Silvia en Sven

08 september 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Ons feest met DJ Bas was precies zoals wij het hadden voorgesteld. Bas heeft goed op het publiek ingespeeld, zonder de wensen van ons als bruidspaar uit het oog te verliezen. Vanaf onze openingsdans barstte het feest los en begaf jong en oud zich op de dansvloer. Onze gasten hebben Bas ervaren als een leuke, open en gezellige DJ. Zelfs de eigenaren van de locatie gaven aan dat zij nog nooit zo snel gasten op de dansvloer hebben zien gaan, dus dit is een groot compliment voor Bas. Bas, je was een goede match voor ons en wij hebben echt super feest gehad! Wij hebben heel veel leuke reacties van onze gasten ontvangen, en zullen je zeker aanbevelen. Liefs, Bruidspaar Sven en Silvia

Lees meer/minder

Ellemiek en Jan-Willem

08 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was echt fantastisch, meer dan perfect. Ondanks onze relatief kleine bruiloft hebben wij een groot deel van ons budget uitgegeven aan de dj en dat was iedere Euro meer dan waard. Ramon draaide fantastisch, voelde precies aan wat werkte en iedereen van jong tot oud en zelfs mensen die ik in 30 jaar nog NOOIT heb zien dansen stonden op de dansvloer. Beter kon het gewoon niet en ik zou jullie zo weer boeken. Bedankt! Groetjes Ellemiek & Jan-Willem

Lees meer/minder

Nick en Anke

08 september 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

top feestjuh!

Lees meer/minder

Ilona en Johan

02 september 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een fantastische avond gehad!! Ontzettende leuke reacties ontvangen' van onze gasten. Mijn lieve collega zei nog dat ze nog nooit eerder zo'n dansfeest had meegemaakt. Quote 'Iedereen is hier aan het dansen, fantastisch' Patrick echt ontzettend bedankt!! Jij bent een rasechte sfeermaker en het is ontzettend leuk om te zien hoe jij ook zo geniet van de muziek, dat voelde wij helemaal door tot op de dansvloer. Zonder jouw aanwezigheid was onze avond niet compleet. TOP!!! En we kijken nu al uit naar ons 12,5 jaar jubileum...dan weten we jou zeker te vinden!!! Liefs Johan & Ilona

Lees meer/minder

Dion en Dorien

02 september 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een fantastisch feest en jullie hebben daar zeker erg bij geholpen. De DJ wist precies wat wij wilden draaien en was op de avond zelf ook behulpzaam als er verzoekjes waren. Aanrader. Met vriendelijke groet, Dion en Dorien

Lees meer/minder

Dirk en Marielle

01 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Via deze weg willen we jullie (nogmaals) bedanken voor jullie bijdrage aan de dag van ons leven!

Lees meer/minder

Nick en Maaike

01 september 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een zeer leuk feest waarbij de DJ goed luisterde naar de wensen van het publiek. Ook vooraf goed contact gehad met de DJ waarbij goede afspraken zijn gemaakt.

Lees meer/minder

Janique en Harmen

01 september 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Dj Arjan voelde precies aan wat er gedraaid moest worden en speelde in op de mensen op de dansvloer. De vloer heeft de hele avond vol gestaan. We zullen jullie niet alleen aanbevelen, maar ook als we zelf weer een feestje organiseren, dan horen jullie van ons!

Lees meer/minder

Denise en Frank

01 september 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De DJ deed het erg leuk, jonge gast maar hij draaide wel de muziek die wij leuk vonden. We hebben de hele avond wel een volle dansvloer gehad. Thanks. Groetjes Frank en Denise

Lees meer/minder

Marielle en Dirk

31 augustus 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben het feest van ons dromen gehad. Iedereen was op de dansvloer aanwezig van begin tot eind. We hebben genoten! Bedankt! Groet, Dirk en Marielle

Lees meer/minder

Geoffrey en Raissa

30 augustus 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De muziek op onze bruiloft is verzorgd door Remy van Skyfly. De eerste keer dat wij contact hadden was op de open locatie route waar Remy stond met zijn dj-booth. Wat zag dat er gaaf uit zeg! Een praatje gemaakt en ons laten informeren over de mogelijkheden. Een aantal weken later opnieuw contact opgenomen via de mail waarop wij direct antwoord kregen. We hebben een afspraak gemaakt met Remy en onze wensen doorgegeven. Remy kende de locatie waar wij ons feest gaven goed en kon ons hierdoor goed informeren over de mogelijkheden en wat het beste effect zou hebben in deze zaal. Remy vertelde ook dat hij degene was die op onze avond zou gaan draaien. Dit heb ik als erg prettig ervaren, contact met de persoon zelf die komt draaien op het feest! In de maanden hierna nog regelmatig mail contact gehad, vragen die wij hadden konden wij op deze manier stellen en kregen hier binnen 24 uur al reactie op. Wat ook fijn was, dat wij op een site onze voorkeursnummers konden doorgeven en de nummers konden neerzetten wat wij totaal niet gedraaid wilden hebben! De dag voor de bruiloft nog contact gehad om alles nog eens door te bespreken. Wij en onze gasten hebben een super avond gehad en kijken met een grote glimlacht terug op deze dag! - Fijn contact - Goede service - komt afspraken na - houden rekening met wensen - Dj-booth heeft een mooie, chique uitstraling Samengevat: helemaal top! Zeker een aanrader als je een goed feestje wilt!

Lees meer/minder

Anna-Sophie en Michiel

26 augustus 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben erg genoten van het feest. Ook de reacties van de gasten waren erg goed. De hele avond stond de dansvloer vol en wist de DJ samen met de saxofonsite de sfeer er goed in te brengen en te houden. We raden Skyfly zeker aan om een (bruilofts)feest te laten slagen! Zoals je kunt zien hebben we niets aan te merken. Alles was perfect geregeld en Manuel was de perfecte DJ voor onze avond. We kijken er geslaagd op terug. Mvg, Anna-Sophie en Michiel

Lees meer/minder

David en Johanna

26 augustus 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Contact is erg makkelijk en laagdrempelig, snel en duidelijk antwoord. De dansvloer is zoals beloofd de hele avond niet leeg geweest. Makkelijk voor gasten om nummers aan te vragen via de verzoekviltjes, waardoor de nummers erg afwisselend waren, maar dit is door jullie goed aan elkaar gedraaid.

Lees meer/minder

Noortje en Hugo

26 augustus 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Hoi Harold, super bedankt voor het geweldige feest afgelopen zaterdag!!! Het was echt helemaal top, wat een feest kun jij bouwen, ik ben geen seconde van de dansvloer geweest Ook de lichtshow bij onze openingsdans was echt geweldig, vooral de overgang van het langzame naar het snelle gedeelte! De saxofoniste en jij waren ook een super combinatie. Heel erg bedankt, het was een onvergetelijke avond. Liefs, Hugo en Noortje.

Lees meer/minder

Jasper en Nazli

26 augustus 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Goed contact, intake met Remy was prettig, goed gevoel. Jullie beantwoorden snel op e-mail en konden snel schakelen, ondanks dat wij aan de late kant waren. De DJ show was fantastisch, vooral de snappshot app was zeer geslaagd. Ondanks de verschillende culturen (en de moeilijkheid qua muziek) wist de DJ een geslaagde avond neer te zetten. Alle muziek die werd gedraaid viel goed bij de gasten, beter kan je het denk ik niet doen. Bas verdient hiermee een dikke vette pluim! Hij heeft boven onze verwachting een fantastische avond verzorgd.

Lees meer/minder

Gaby en Wilbert

25 augustus 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Van begin af aan was het top! Een prachtige dj booth met onze foto erop! Dat gaf zo'n leuk en persoonlijk effect. De muziek was van begin tot eind precies hoe we het wilde! Onze voorkeuren werden gedraaid en het geluid was top! Van jong tot oud hebben we fantastische reacties gehad. Iedereen is wel op de dansvloer geweest bij hun favorieten! Echte feestnummers zorgden voor een overvolle dansvloer :) Mede dankzij jullie was onze dag geweldig en dat zullen we nooit vergeten! DJ Bas was daarnaast ook supervriendelijk en hartelijk! Bedankt namens een heel gelukkig bruidspaar!

Lees meer/minder

Jaap en Rob

18 augustus 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Om te beginnen ga ik gewoon even los vanuit het hart (het mijne en ook dat van Jaap). Jullie waren GEWELDIG en hebben onze verwachtingen (die toch al hoog gespannen waren) ruimschoots overtroffen. De prachtige booth, jullie geweldige uitstraling, hartelijkheid, vriendelijkheid en vrolijkheid waren aanstekelijk voor iedereen. Direct nadat de muziek begon werd er gedanst en dat stopte niet meer. Jullie speelden zo goed in op het publiek en het feest. Ook de muziek bij de ceremonie was perfect verzorgd. In de afgelopen weken hebben we jullie mogen leren kennen als serieuze professionals met een efficiënte, directe en adequate aanpak. Al onze vragen werden meteen beantwoord, jullie kwamen met heel goede suggesties en met een prachtige uitwerking. Na gisterenavond hebben we jullie meegemaakt als geweldige gastheren, grandioze DJ’s en als twee superlieve mannen. De muziek was voor ons het ‘zorgenkindje’ van de bruiloft. We hadden geen betere invulling kunnen krijgen dan die jullie ons hebben gegeven. We zijn jullie dankbaar voor de sfeer die jullie aan ons feest hebben gegeven.

Lees meer/minder

Andy en Anita

18 augustus 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Onze ervaring met SKYFLY: Professioneel opgezet. Goede belichting. Leuke licht effecten en niet overdreven. DJ Harold is the best DJ you can get. Hij heeft uitstekende kennis van de muziek. Weet heel goed hoe je een dansbare avond in elkaar mix en is perfect voorbereid. Ervaring feest: Voor ons een zeer geslaagd feest. Het was gezellig. Goede sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Er werd veel gedanst door jong en oud. Voor ons een avond waar we nog lang van hebben nagenoten.

Lees meer/minder

Laura en Guido

11 augustus 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Ja,de klantenpagina maakt de voorbereiding erg makkelijk en leuk. De avond zelf was het een knalfeest, de dansvloer stond de hele tijd vol! Super! Groeten, Laura en Guido

Lees meer/minder

Nikkie en Bram

29 juli 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een erg goed feestje en dat horen we ook nog steeds terug van onze gasten, DJ Frits bedankt!

Lees meer/minder

Rob – Moda Italia

29 juli 2017 | Verjaardagen

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was inderdaad een topfeest!! Alles perfect geregeld !!

Lees meer/minder

Tony en Yolanda

29 juli 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Alles liep perfect, mede dankzij DJ Patrick hebben we een mooi feest gehad!

Lees meer/minder

Marielle en Sander

24 juli 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

- Fanatische interactie met het publiek - goede mix/ variatie tussen de aangegeven muziek genres - Goed ingespeeld op de sfeer en mood van de gasten. - helemaal top! Groeten, Sander en Mariëlle

Lees meer/minder

Bas en Annemiek

21 juli 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Super mooi feest gehad. DJ Dennis heeft de hele avond een volle dansvloer gehad. We hebben met DJ Dennis ook zeer prettig contact gehad voor afgaand aan het feest.

Lees meer/minder

Marjolein en Alexander

15 juli 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Via deze mail willen Marjolein en ik jou en je team van muzikanten (pianist, saxofoniste en zangeres, dj) van harte bedanken voor de fantastische sfeer die jullie hebben weten neer te zetten. De ceremonie was ontzettende sfeervol en het feest was legendarisch.

Lees meer/minder

Rens en Lotte

15 juli 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben echt een geweldig feest gehad. Door de leuke muziek zat de sfeer er direct in. Iedereen heeft genoten. Dank voor jullie goede zorgen! We hebben jullie al aanbevolen bij vrienden die komend jaar gaan trouwen. Dus wie weet tot een volgende keer!

Lees meer/minder

Clarissa en Sjon

14 juli 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een fijn feestje, de muziekkeuze van DJ Harold was gelijk aan de onze ;-)

Lees meer/minder

Menno & Jessica

08 juli 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Frits voelde de sfeer in de zaal goed aan door rustig te beginnen en naarmate de avond vorderde wat snellere muziek op te zetten. Hij heeft de genodigden ook ruim voldoende gelegenheid gegeven om verzoeknummers aan te vragen, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Jessica en ik hebben het erg gewaardeerd dat Frits niet ieder verzoek klakkeloos heeft opgevolgd, maar hij een inschatting heeft gemaakt wat het effect van bepaalde nummers zou zijn op de sfeer en hij de keuze in bepaalde gevallen aan ons heeft gelaten. Het was ook prettig dat hij halverwege de avond bij ons heeft geïnformeerd of de avond naar wens verliep, hetgeen zeker het geval was. Ook de uitstraling van Frits was prima. Kortom, wij zijn zeer tevreden met het optreden van Frits. Niet voor niets hebben diverse gasten tegen ons gezegd dat de DJ het leuk deed.

Lees meer/minder

Kelly & Roy

07 juli 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

wij hebben de show als erg positief ervaren. de mensen hebben gedanst en gek gedaan. iedereen heeft het naar zijn zin gehad en er zal nog lang over gepraat worden. de dj was erg aardig, en niks was te veel gevraagd. het contact verliep soepel en hielden ons goed up to date. het telefoontje paar dagen voor de bruiloft was erg fijn.

Lees meer/minder

Stefan & Nina

01 juli 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Fijn contact met DJ Norbert. Fijne persoonlijkheid. De DJ booth zag er prachtig uit en alles was tijdig opgebouwd. Direct na onze openingsdans kwam de saxofonist perfect getimed de dansvloer op. Norbert en de saxofonist hebben er echt een knalfeest van gemaakt! Top en dank jullie wel! Groetjes Stefan en Nina

Lees meer/minder

Tom en Janine

01 juli 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Skyfly heeft er voor gezorgd dat wij een feest hebben gehad zoals je hoopt te hebben tijdens de mooiste dag van je leven (althans, zoals wij het voor ons zagen). Remy heeft ons goed geadviseerd, heeft zelfs een bezoek aan de zaal gebracht om de grote van de show te kunnen inschatten, de muziek was top en helemaal in lijn met wat we hebben afgesproken. We zullen jullie zeker aanbevelen!

Lees meer/minder

Joost & Iris

30 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Iedereen heeft een top avond gehad. Skyfly met de saxofonist heeft de sfeer op het feest prima aangevoeld en de opbouw van de muziek daarop aangepast.

Lees meer/minder

Ariette

22 juni 2017 | Verjaardagen

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was top! Met de loungemuziek die de DJ draaide maakte hij ons event helemaal af! Alles zag er verzorgd en representatief uit! Zeker een aanrader.

Lees meer/minder

Monique & Eric

17 juni 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was een top feest! De dj wist goed onze muziek smaak te mengen met verzoeknummers. Ook goede tips gehad omtrent openingsdans e.d.

Lees meer/minder

Marlieke & Mark

16 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

“Je hebt feesten en je hebt feesten en jullie hadden echt een knalfeest!' Vanaf het eerste contact waren we enthousiast en voelden we ons verzekerd van een goed en mooi feest! Het contact vooraf was goed, de dj-booth was super gaaf, de lichtshow was fantastisch en de dj was een topper en zag er ook gestyled uit! Geen moment was de dansvloer leeg en elk nummer was een succes. Fijn ook dat de dj zelf ook heerlijk los ging en mee feestte! Het was top en we hebben ultiem genoten! Bedankt! En uhm… We zien jullie snel, want we hebben vrienden van ons enthousiast gemaakt dus zij hebben binnenkort ook een knalfeest van SkyFly.

Lees meer/minder

Allison & Robert

16 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een geweldig feest gehad. Voor iedereen goede muziek. Moeders, tantes vriendinnen alles stond op de dansvloer en ja de mannen natuurlijk aan de bar.

Lees meer/minder

Mariska & Martijn

10 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het persoonlijke gesprek vooraf en het feit dat we online onze voorkeuren e.d. konden aangeven vonden wij zeer positief. Omdat er bij onze locatie al apparatuur aanwezig was konden we een show boeken die hierbij aan sloot. Dit kan niet bij alle DJ’s/bedrijven.

Lees meer/minder

Matthijs & Anne

10 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een fantastische show gehad. Een DJ met Sax gecombineerd met de luxe show uitvoering bleek de juiste combinatie. We hebben direct met Robert contact gehad over de muziekkeuze en vorm van openingsnummer. Dat stelden we heel erg op prijs. Zowel Robin als Dj Robert zijn kundig en ervaren en dat heeft heel erg geholpen om alle details goed in te vullen. Muzieknummers waren geweldig gekozen. Heel erg bedankt voor jullie support.

Lees meer/minder

Gertie & Pim

10 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De avond kwam wat later op gang door het warme weer, maar uiteindelijk ging 'het dak eraf'. De DJ maakte erg leuke keuzes qua muziek, tof om bepaalde liedjes weer terug te horen. Hij speelde goed in op de sfeer die er was. Er zijn zelfs stiekem een aantal selfies genomen met de DJ.

Lees meer/minder

Jo & Sander

10 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Precies zoals wij het wilde! DJ Remy, zangeres Marieke van Asch en saxofonist J-Sax hebben er een fantastische avond van gemaakt. Bij een volgende feest zullen we jullie zeker weer boeken. De show zag er in de Glazen zaal in Den Haag super uit. Bedankt!

Lees meer/minder

Alfred & Marian

09 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De dansgarantie van SkyFly is beperkt waargemaakt op onze avond. Zoals al aangegeven bij ons vooroverleg hadden wij dit al verwacht. Dit was hoofdzakelijk het gevolg van onze gasten en de activiteiten van de avond. DJ Frits heeft hier goed op ingespeeld.

Lees meer/minder

Paul & Lot

04 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Uiteraard ging het te snel voorbij, maar de dansvloer is gedurende het 5 uur durende feest geen seconde leeg geweest. Dikke complimenten voor de DJ (Glenn), hij wist ook live in te spelen op een zangeres die aanwezig was tijdens de gasten en spontaan nog 2 nummertjes meezong tijdens het feest. Echt TOP!

Lees meer/minder

Edo & Hanneke

03 juni 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Er is goed geluisterd naar onze wensen. De overdracht van Remy naar Ramon is ook goed gegaan. Tijdens het feest werd er goed ingespeeld naar de sfeer op dat moment, was er voldoende ruimte voor verzoeknummers, zonder dat dat botste met onze eigen muzieksmaak. Helemaal top. Foto's Snapshot was een leuke toevoeging en ook super dat ze de volgende ochtend vroeg al beschikbaar waren.

Lees meer/minder

Anne & Jochem

01 juni 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een hele leuke avond gehad met veel leuke muziek! DJ Remy heeft na een rustig begin en een moeilijk tussengedeelte voor hem(er kwamen stukjes tussendoor wat niet helemaal soepel liep met licht en geluid. Geen schuld van de dj, maar wel vervelend voor hem en ons) de laatste uren iedereen laten swingen! Tussendoor vroeg hij af en toe nog het een en ander over verzoek nummers die hij gekregen had of hij die wel of niet moest draaien. Prettig in de omgang en heeft geheel gehoor gegeven aan de muziek die wij van tevoren hebben aangevraagd. Wij zijn dik tevreden en mede door DJ Remy hebben wij onze top dag met een mooi feest af kunnen sluiten!

Lees meer/minder

Eelke & Verena

27 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Super geslaagde avond met DJ Remy, ondanks het prachtige weer en de warmte heeft de dansvloer vol gestaan. Daarnaast ook allemaal positieve reacties van onze gasten.

Lees meer/minder

Wendy en Ralph

27 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Top, top, top! DJ Joey was om te zoenen, hij voelde perfect de sfeer aan en speelde hier top op in. Vanaf de eerste plaat tot aan het einde heeft iedereen genoten en heeft de dansvloer niet leeg gestaan! SKYFLY, DJ Joey en Sax Sander raden wij zeker aan!

Lees meer/minder

Lynn & Kevin

26 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Top avond! Goed ingespeeld op het publiek, verzoekviltjes moeten jullie er echt in houden. De verzoekjes van de gasten werden direct gedraaid door DJ Remy en dat maakte de avond echt fantastisch. Saxofoniste Yvonne gaf een extra leuk tintje aan het feest, was erg gaaf!

Lees meer/minder

Liselot & Erik

26 mei 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Openingsmoment heeft de dj exact gedaan wat we wilden, prima! Het feest kwam een beetje moeizaam op gang. Het feest barstte los en was het een geweldig feest met goede muziek.

Lees meer/minder

Laura & Jeroen

20 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het contact en de bereidbaarheid van SKYFLY kan ik niet anders omschrijven als uitstekend. De muziek keuze was heel erg goed en dat was te zien aan een volle dansvloer. Ook heel fijn dat de DJ zelf kwam overleggen over de nederlandstalige muziek en hierin goed advies gaf. Uitstekend.

Lees meer/minder

Lisette & Michael

19 mei 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Op onze bruiloft heeft Dj Bas ons feest verzorgd. In de week van de bruiloft hebben we even gebeld en onze wensen doorgenomen, Bas had al aan een half woord genoeg om onze wensen te achterhalen. Op de avond zelf heeft hij er echt een top feest van gemaakt! Hij voelde de sfeer erg goed aan en heeft voor iedere gast en muzieksmaak gedraaid. Ook liet hij de nummers goed in elkaar overlopen! Het leuke vonden wij dat Bas ook achter de draaitafel lekker staat mee te dansen en voor iedereen gemakkelijk aanspreekbaar is voor verzoeknummers! Inmiddels hebben wij de compilatie van het digitale gastenboek ontvangen. Ook een leuke aanvulling op het feest wat erg leuk aan elkaar gemonteerd is met afwisselend foto's en filmpjes Kortom wij waren erg blij met onze dj!

Lees meer/minder

Semir & Petrina

19 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Arjan was echt TOP! Hij heeft onze smaak heel goed gepresenteerd. We vonden het belangrijk dat Bosnische muziek voldoende werd gedraaid. Dit heeft Arjan top gedaan. Hij maakte er een mooie mix van. Echt een vakman!

Lees meer/minder

Anouk & Sander

18 mei 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Er is echt een top feestje gebouwd! De DJ wist goed het publiek te benaderen, maar ook had hij goed in de gaten wat wij als bruidspaar wel of niet leuk vonden. Frits is erg professioneel, maar ook heel erg hartelijk, gezellig en je kan met hem lachen. Niet geheel onbelangrijk op zo'n avond/dag! Nogmaals dank DJ Frits, je was top!!

Lees meer/minder

Lisette en Mart

17 mei 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het contact met Robin was super. Op het avondfeest was het contact met DJ Ilona wat lastiger, maar uiteindelijk helemaal goed gekomen en we kunnen terug kijken naar een zeer geslaagd feest!

Lees meer/minder

Rens & Marieke

06 mei 2017 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De avond was voor ons top.

Lees meer/minder

Bianca & Roberto

06 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

wij zouden jullie zeker aanbevelen. De hele skyfly 'entourage' biedt een mooi totaalplaatje dat uitnodigt tot feesten. Het ziet er allemaal verzorgd uit en past ook perfect in de sfeer van een huwelijk.

Lees meer/minder

Jacco en Inge

06 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Skyfly heeft voor de derde keer een feest van ons opgeluisterd met muziek. En het was wederom een fantastische ervaring. De dj Ramon voelde sfeer perfect aan en bezorgde ons een onvergetelijke avond

Lees meer/minder

Jorien en Chris

06 mei 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben een leuk feest gehad waar we met veel plezier en goede herinneringen op terug kijken. Bedankt! Groeten, Chris & Jorien

Lees meer/minder

Dineke & Kevin

28 april 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een mooie bruiloft gehad. De dj deed het erg goed, hij speelde leuke muziek.

Lees meer/minder

Chantal & Mitchel

15 april 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een super feest! DJ Glenn voelde de sfeer goed aan, contact met de DJ vooraf was goed. Zelfs op de “Macarena' danste de collega’s van de bruid mee.

Lees meer/minder

Jose en Robert

15 april 2017 | Jubilieum

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We wouden een loungesfeer creëren op onze beiden verjaardagen en deze heeft DJ Rutger perfect gecreëerd! Thanks!

Lees meer/minder

Bedros en Fenny

08 april 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

DJ Dennis heeft er een prachtig feest van gemaakt!

Lees meer/minder

Bianca en Richard

08 april 2017 | Jubilieum

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Feest erg leuk en we hebben genoten. Vrienden hadden onverwacht een zanger geregeld en DJ Harold heeft dit heel erg leuk opgepakt! Begin was de DJ zoekende naar de juiste muziek, maar aan het eind was het een topfeest. DJ Harold super bedankt voor dit geweldige feest.

Lees meer/minder

Eline en Rick

07 april 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Iedereen heeft zich super goed vermaakt, DJ Wouter heeft perfect gedraaid en onze wensen en de verzoeknummers van onze gasten perfect gecombineerd. Het was een topfeest! We hebben al een paar vrienden die trouwplannen hebben en hebben natuurlijk jullie getipt ;-)

Lees meer/minder

Linda & Andreas

01 april 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een spetterend feest om nooit te vergeten, DJ Remy en Stefan voelde de sfeer en publiek goed aan.

Lees meer/minder

Roy & Marieke

01 april 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Iedereen heeft genoten, sfeer was goed. DJ Pascal voelde de dansvloer goed aan.

Lees meer/minder

Guido en Helen

01 april 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Alles leuk, goed en prettig feest. We hebben ons zeer goed vermaakt, mooie avond. Prima overleg van begin tot het eind. Jan Willem is een zeer goede DJ en heeft de verzoeknummers en interactie met de gasten super opgepakt. Ook aan de dresscode heeft DJ Jan Willem zich prima gehouden!

Lees meer/minder

Frank & Brenda

24 maart 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De DJ draaide zeer goed, speelde snel in op eventueel nieuwe wensen en zorgde voor een goed feest. De oude garde had zo nu en dan behoefte aan wat polonaise. Die werd vlekkeloos in de andere muziek verwerkt.

Lees meer/minder

Silvia & Barry

23 maart 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Wij hebben echt een super ervaring gehad! Iedereen was enthousiast vrolijk en bij. De muziek was goed! en het zag er super mooi uit! Als we nog een keer een dj nodig hebben zullen we zeker weer contact met jullie opnemen!

Lees meer/minder

Foppe & Danielle

18 maart 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

'We hebben echt een fantastisch feest gehad dankzij DJ Remy.'

Lees meer/minder

Henri & Gerda

18 maart 2017 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een erg geslaagde avond en veel complimenten over de DJ.

Lees meer/minder

Goed gedaan!

10 februari 2017 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Florien & Gijs Oldenzaal

28 januari 2017 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Hoi Wouter, Gijs en ik willen je nog even bedanken voor de gave, geweldige muziek die je hebt gedraaid! Iedereen ging helemaal los, haha. Super gewoon! Groetjes Florien en Gijs

Lees meer/minder

Ellen Maastricht

30 december 2016 | Bruiloft

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Bert en Gabriela Doetinchem

18 december 2016 | Verjaardag

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Bart-Jan en Kim

16 december 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een topavond gehad, mede dankwij DJ Remy. We willen jullie enorm bedanken voor alle hulp! Kim & Bart-Jan

Lees meer/minder

Charlotte en Ronnie Amsterdam

11 december 2016 | Bruiloft

8.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een GE-WEL-DIG feest gehad! DJ Dennis voelde precies aan wat wij wilden. Hij zorgde ervoor dat hij ons liet stralen en de hoofdrol liet spelen op ons eigen feest. Niet alleen voor ons, maar voor alle gasten heeft hij de nummers gedraaid die we wilden en voor de juiste sfeer gezorgd op het juiste moment. Hij speelde in op spontane momenten en was enorm flexibel. Complimenten en veel dank!

Lees meer/minder

Leslie Onkenhout Amsterdam

29 oktober 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Zeer tevreden - goede communicatie op voorhand met de DJ, DJ was flexibel en stond open voor onze suggesties. Muziek tijdens het feest was top - verzoeknummers van ons en de gasten kwamen allemaal voorbij.

Lees meer/minder

Femke en Patrick

01 oktober 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Super! Prijs-kwaliteit meer dan waard, wat een leuke ervaring en prachtig feest hebben we gehad! SKYFLY bedankt!

Lees meer/minder

Harald & Elisa

02 september 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Een geweldig feest, veel complimenten gehad over de muziek en de sfeer, dat die zo goed waren.

Lees meer/minder

Eline en Joost

27 augustus 2016

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben een geweldig feest gehad en vonden DJ Joey​ ​heel gezellig. Hij voelde precies aan wat wanneer te draaien. Enorm bedankt!​

Lees meer/minder

Ivor en Mariam

06 augustus 2016

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het is een prachtig feest geworden. De dansvloer was constant bezet en onze gasten gaven aan dat ze erg tevreden waren met de muziek en het doorgeven van verzoekjes. Wij hebben DJ Frits ook zeer prettig ervaren op de avond.

Lees meer/minder

Jolien en Jeroen

22 juli 2016 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De ontmoeting met Robin was erg leuk, voor ons gevoel begreep hij goed wat wij voor ogen hadden voor onze grote dag. De portal die SKYFLY heeft vonden we heel handig en overzichtelijk en het is super dat je daar in aanloop naar je wedding al wat dingen kunt delen met de DJ, we vinden dat hij echt super heeft staan draaien - precies in de Ibiza lounge style die we voor ogen hadden.

Lees meer/minder

Brando en Melanie

15 juli 2016

9.7/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Top avond. Goede DJ Wouter en violist Walter! Dikke dikke aanraders

Lees meer/minder

Maartje en Tim

09 juli 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We hebben enorm genoten van onze trouwdag en zijn blij met onze keuze voor SKYFLY Het was erg prettig om Glenn als DJ te hebben en hij deed het super!

Lees meer/minder

Jordy en Michelle

07 juli 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

We vonden de kennismaking heel prettig en het contact daarna met de DJ ook. We hebben afgelopen vrijdag een top feest gehad. De DJ was heel vriendelijk en draaide ook verzoekjes die gasten aanvoegen. Het was een groot feest en de dansvloer was vol! Top.

Lees meer/minder

Natascha en Olivier

07 juli 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Hele goede ervaring! Het was een geslaagd feest. Goede muziek en goed ingespeeld op onze muziekwensen. Wij vonden het ook erg fijn dat de DJ mee heeft gedacht over ons openingsnummer. Wij zullen zeker jullie aanraden bij anderen.

Lees meer/minder

Wendy en Partick

01 juli 2016 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Allereerst wil ik zeggen dat het een knaller van een feest is geworden. DJ Jan Willem (ik bleek hem al persoonlijk te kennen, wat erg leuk was en het nog persoonlijker maakte!!) was steengoed. Hij heeft het feest echt op zijn kop gezet en het was fantastisch. Dit hebben wij hem al kenbaar gemaakt, maar zullen we nogmaals doen via een persoonlijke email. Ik wilde graag laten weten dat wij hem bij iedereen zullen aanraden, dus ook SKYFLY. Onze ervaring is dus super en we zullen SKYFLY zeker aanraden bij anderen.

Lees meer/minder

Melanie Albers

16 juni 2016 | Bruiloft

10/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Het was gewoon top. Geen opmerkingen. Goede dj en een super leuke sfeer. Frits is een topper. Bedankt nogmaals.

Lees meer/minder

Ruud Maas

10 juni 2016 | Bruiloft

9/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

De dansvloer is geen moment leeg geweest. Joey speelde ontzettend goed in op de sfeer en het publiek. Zelfs de kindjes hebben lekker gedanst op hun 'hupsakee' en ' turbo' echt fantastisch!! Letterlijk jong (4jaar) en oud (70+), iedereen ging uit zijn dak. Het contact met Joey was erg prettig. Alles was heel netjes voor elkaar!

Lees meer/minder

Ruud Maas

10 juni 2016 | Bruiloft

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Angela en Delano

27 mei 2016

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Robin, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×