Stille disco

Stille disco

Stille disco is een danservaring waarbij het feestende publiek, elk met een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meefeesten. Als je geen koptelefoon op hebt, zie je iedereen dansen en swingen en vaak ook gezellig meezingen met de DJ. Je snapt even niet waarom ze dansen hoe ze dansen en roepen wat ze roepen. Dit gegeven alleen al kan natuurlijk grappige taferelen opleveren, zowel voor de omstanders als de mensen op de dansvloer. Pak je een koptelefoon dan kan je ervaren wat de rest al meemaakt, hoor er meteen bij en swing lekker mee met de rest! Twee dames delen de koptelefoons uit en zorgen dat de dansvloer gevuld is, want ze swingen zelf ook mee.

Disco door elkaar heen

Er kan voor gekozen worden om tussen kanalen op de koptelefoon te schakelen en zo ook te schakelen tussen 2 verschillende DJs, bijvoorbeeld een disco-dance-classics-DJ en een Nederlandstalige DJ, of tussen een DJ en een live feestband. Het aanblik van publiek dat elk op hun eigen DJ of band danst, feest, zingt en schreeuwt is natuurlijk des te leuker!

Is stille disco echt zo stil?

Ja en nee… :) Je hoort zonder koptelefoon niets van de DJ. Maar of het lukt om het publiek niet te laten meezingen, springen en roepen? Mede hierdoor is onze stille disco een werkelijk uniek zinderende ervaring voor elk.

Meer weten?
Neem snel contact met ons op!

[button link=”http://www.skyfly.nl/contact/” text=”Meer weten? Neem snel contact met ons op!” title=”Neem contact op met SKYFLY.nl”]
[demoplus]

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Kennismakingsavond bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor de complete kennismakingsagenda op onderstaande link:

Lees meer

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Win een GRATIS bruiloft show!

Trouwplannen? Doe mee met onze winactie en win een GRATIS DJ show met extra sfeeropties met een totaalwaarde van €950,-!

Schrijf je snel in!
Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×