Win een bruiloft show t.w.v. €950,-!

Alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest!

SKYFLY geeft een bruiloft show weg! Ga jij binnenkort trouwen en wil jij ook een knallend feest met gegarandeerd een volle dansvloer? Doe dan snel mee met deze unieke winactie en meld je aan! Wie weet staat SKYFLY straks te draaien op jullie bruiloft! De actie loopt van 21 juli 2017 tot en met 31 oktober 2017.

Doe mee met de actie! Bekijk de deelnemers

De winactie

Na het uploaden van je foto en het invullen van je motivatie (onderaan deze pagina) krijg je van ons een persoonlijke link. Deze kun je delen (via Facebook, WhatsApp, etc.) om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. De vijf deelnemers die aan het eind van de winactie de meeste stemmen hebben verkregen, worden gepresenteerd aan een deskundige en onafhankelijke jury. Zij kiezen de winnaars en dit stel krijgt een complete SKYFLY bruiloft show!

Dit geven we weg

De bruiloft show ter waarde van €950,- is een professionele show met extra sfeer voor een gegarandeerd topfeest.

Hoe werkt het?

Vul hieronder jullie persoonlijke gegevens in en geef een korte motivatie waarom jullie de bruiloft show willen winnen. Upload daarnaast een leuke foto van jullie samen als toekomstig bruidspaar! Zorg ervoor dat de foto van goede kwaliteit is. Wil je meer informatie over deze winactie, de actievoorwaarden of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Meedoen? Vul onderstaand formulier in!

Deelnemende bruidsparen

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

Win een GRATIS bruiloft show!

Trouwplannen? Doe mee met onze winactie en win een GRATIS DJ show met extra sfeeropties met een totaalwaarde van €950,-!

Schrijf je snel in!
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×