Ontzorg uw bedrijfsevenement met SKYFLY

Ook voor uw bedrijfsevenement is SKYFLY de juiste partner. Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau uw: bedrijfsfeest, corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, DJ Workshop, special effects, bedrijfspresentatie, opening van uw bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide verkoop afdeling.

Hip, trendy of toch meer klassiek, dankzij de toepassing van LED verlichting in al onze producten werken wij niet alleen duurzaam maar kunnen wij ook uw huisstijl en / of themakleur in de styling terug laten komen. Wanneer u een passende oplossing zoekt voor de opluistering van uw gelegenheid, bespreken wij graag uw wensen in een persoonlijk gesprek met u.

Stel je vraag Of bel 074 20 20 106

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Kennismakingsavond bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor de complete kennismakingsagenda op onderstaande link:

Lees meer

  • Referentie Creaforti

    Referentie Creaforti

    Flexibiliteit, kwaliteit, enthousiasme, enorme drive en weten te verrassen. Met deze woorden vat ik onze samenwerking met SKYFLY bij het organiseren van onze presentatie-borrel.

Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×