DJ bedrijfsfeest

DJ bedrijfsfeest
DJ bedrijfsfeest

Steeds vaker kiezen mensen voor een DJ bedrijfsfeest. En dat is ook niet zo gek: een DJ huren voor een bedrijfsfeest is relatief goedkoop en zorgt daarnaast gegarandeerd voor een swingend feest. Je kunt namelijk zelf de muziekstijl (of zelfs de nummers) uitzoeken, zodat het een echt feestje op maat wordt, speciaal voor jullie bedrijf. Op zoek naar het perfecte DJ bedrijfsfeest dat aansluit bij jullie wensen? Kies voor een DJ van SKYFLY! Wij zoeken samen met jullie naar de perfecte DJ die het beste bij jullie bedrijf past.

DJ huren voor feest vanaf 595 euro!

Geen bedrijfsfeestje is hetzelfde, en ook de voorkeuren voor een DJ show liggen vaak sterk uiteen. Dit maakt dat de prijzen voor een DJ bedrijfsfeest bij SKYFLY ook verschillend kunnen zijn. Op zoek naar een top DJ voor een lage prijs? Een DJ bedrijfsfeest is al vanaf EUR 595,00 te boeken! Het grote voordeel aan SKYFLY is dat we werken met heldere all-in prijzen. Zo kom je achteraf niet met extra onvoorziene kosten te zitten en kun je meteen een DJ huren voor je feest!

Benieuwd naar onze DJ bedrijfsfeest? Kom naar onze Demo!

Willen jullie eerst zelf een demonstratie bijwonen voor je kiest voor een DJ bedrijfsfeest? Kom dan langs tijdens één van onze demo’s. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden uitvoerig met jullie bespreken, zodat het helemaal aansluit bij jullie muziekvoorkeuren. We staan hier graag voor u klaar om de beste DJ bedrijfsfeest te vinden, zodat jullie feest écht van jullie wordt! Vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op of stel ze tijdens een van de demonstraties!

Voordelen van SKYFLY:

  • exclusieve verlichting met led-zuilen, voor extra bijzondere lichteffecten
  • Voor elke gewenste sfeer en passende show
  • custom made DJ meubels
  • jong, hip en trendy, maar ook zakelijk, betrouwbaar en innovatief
  • van muziek, aankleding tot entertainment. SKYFLY regelt het voor u.
  • Alles kabels en dergelijke netjes en fatsoenlijk weggewerkt

Enthousiast?

Zijn jullie op zoek naar de perfecte DJ voor op jullie bedrijfsfeestje? Geef dan snel jullie wensen door, want een DJ boeken doe je bij SKYFLY. Uiteraard staan wij graag voor jullie klaar om een geschikte DJ te vinden, zodat het feest gegarandeerd onvergetelijk wordt! Neem direct contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend de mogelijkheden en bijbehorende prijzen kunnen bespreken. Een vraag of kennismaken? Ook dan kun je gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Andere bedrijven gingen u voor:

Met ons in contact komen? We staan graag voor u klaar.

Bel mij terug Contact

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×