Kerstborrel met DJ of live muziek

De kerstborrel is een bedrijfsfeest waar men in veel organisaties vaak reikhalzend naar uitkijkt! Gezellig met z’n allen in feestelijke kerstsfeer terugblikken op het afgelopen jaar onder het genot van een lekker drankje. Extra sfeer toebrengen? Laat uw kerstborrel organiseren door SKYFLY! Of u nu kiest voor achtergrondmuziek of een spetterende DJ, gegarandeerd dat het een feestje wordt!

DJ-show of live muziek op uw kerstborrel

Met onze exclusieve kerstborrel DJ-shows zorgen wij voor een geslaagde kerstborrel voor u en uw collega’s. Onze DJ’s zetten een feestelijke show neer die past bij de tijd van het jaar. Desgewenst nemen we live muzikanten mee voor nét dat beetje extra beleving. SKYFLY heeft contacten met verschillende ervaren professionals in muziek en entertainment. Wat te denken van een saxofonist die meespeelt met de nummers die de dj speelt? Of een zangeres die een aantal bijzondere kerstliedjes te gehore brengt? Er is veel mogelijk!

Meer informatie?

Bezig met de organisatie van de kerstborrel en nog op zoek naar een geschikte partij? Benieuwd naar onze mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op of vraag een persoonlijke offerte aan. Wij staan graag voor u klaar om met u alle mogelijkheden voor jullie kerstborrel te bespreken.

Offerte aanvragen

NIEUW: Borrel aan de Zaak: een totaal concept voor kerst- en nieuwjaarsborrel. Lees hier meer over Borrel aan de Zaak. 

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Andere bedrijven gingen u voor:

Met ons in contact komen? We staan graag voor u klaar.

Bel mij terug Contact

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×