Personeelsfeest

U heeft samen met uw collega’s iets te vieren:

  • Uw bedrijf of afdeling heeft een belangrijke zakelijke mijlpaal behaald.
  • U wilt vanuit het oogpunt van teambuilding uw personeel eens in een feestelijke setting bij elkaar brengen.
  • Of staat het jaarlijkse personeelsfeest voor de deur en wilt u verzekerd zijn van een topavond?

Denk dan eens aan een show van SKYFLY. Onze DJ maakt van ieder personeelsfeest geheid een swingende avond. Ongeacht de omvang of samenstelling van uw organisatie. Onze DJ voelt de wensen van de feestgangers perfect aan en stemt zijn muziekkeuze daar op af. Heeft u bepaalde muzikale wensen, wilt u graag een feest met muziek uit een bepaald tijdvak of juist een mooie opbouw in de avond? Alles is mogelijk. Wij gaan graag met  om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Paint party en andere thema’s

Bestaat uw team vooral uit jonge mensen? Dan is de  nieuwste sensatie op uitgaansgebied dé manier om bij uw team te scoren: organiseer een paint party! Paint party’s zijn al een tijd populair in de Verenigde Staten, maar sinds kort is dit concept ook in Europa helemaal hot. U heeft de beelden vast al wel eens gezien: een dansvloer vol in wit geklede mensen die helemaal uit hun dak gaan terwijl ze van alle kanten – en door elkaar – worden besproeid met fluorescerende verf.  Blacklights rond de dansvloer zorgen voor een fantastisch visueel effect.
Past een paint party niet helemaal bij uw organisatie – of twijfelt u daarover – dan kan SKYFLY u adviseren over andere themafeesten en DJ-shows. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende doelgroepen en weten hoe we een spectaculair feest moeten organiseren terwijl toch iedereen zich op zijn plek voelt.

van 09:00 t/m 23:00 uur beschikbaar

Of vraag het SKYFLY via WhatsApp

06 421 33 690

Andere bedrijven gingen u voor:

Met ons in contact komen? We staan graag voor u klaar.

Bel mij terug Contact

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Maandelijkse demodagen
Altijd Back-up DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons het beste bereiken via:

SKYFLY DJ Shows

Ontdek welke shows we bieden, de spectaculaire extra’s en aanvullend entertainment. Met SKYFLY ben je verzekerd van topapparatuur, professionele, ervaren DJ’s en entertainers.

Neem contact op

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×